• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • Antalya 26 °C

Prime Travel Service, yılda 1 milyon oda satıyor

Prime Travel Service, yılda 1 milyon oda satıyor
Prime Travel Service Ortağı Haluk Kayhan “Bedsopia olarak, yılın 365 günü ve günün 24 saati hizmet veriyor. Dünyanın en iyi otellerini misafirlerimize sunuyoruz” dedi.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
ANTALYA -
Dünyanın en önemli başkentlerinde kurulu ofisleri ile Antalya merkezli Prime Travel Service adlı seyahat acentesi Bedsopia.com markaları üzerinden 150’den fazla ülkede yılda 1 milyonun üzerinde oda satıyor.
İstanbul, Dubai, Cancun, Paris, Florida, Singapur ofisleri ile özenle seçilmiş otel ve apartmanların yer aldığı küresel bir veritabanı sunduklarını belirten Prime Travel Service Ortağı Haluk Kayhan “Bedsopia olarak, yılın 365 günü ve günün 24 saati hizmet veriyor. Dünyanın en iyi otellerini misafirlerimize sunuyoruz” dedi.

prime-travel-service-uretim-direktoru-metin-aktay.JPGDÜNYADA 750 BIN OTELE ULAŞIYOR
Antalya Turizm Fuarı’nda yer alan Prime Travel Service Ortağı Haluk Kayhan “Önde gelen tur operatörleri, online seyahat acenteleri (OTA'lar) ve yerel acentelerle çalışıyoruz. Türkiye’nin en önemli otellerinin odalarını satarken dünyaya tanıtıyoruz. Dünyada yaklaşık 350 bin otelle işbirliğimiz bulunuyor. Bunu bağlıntılı iş ortaklarımızla değerlendirdiğimizde sayı 750 bin otele ulaşıyor. Yeni uygulamamızda B2B ve BTC şeklinde çalışmalarda yer alıyor”şeklinde konuştu.

prime-travel-service-uretim-direktoru-metin-aktay-001.JPG

EN SEÇKIN OTELLER

Travel Service Ortağı Haluk Kayhan en prestijli otellerin yer aldığı seçkin listelerinde misafirlerine lüks ve özgünlüğü verdiklerini söyledi.
Bedsopia.com koleksiyonunda, beş yıldızlı hizmetin eşsiz kalitesini tattırdıklarını belirten  Haluk Kayhan “Garantimiz, tercih edilen seçenek ne olursa olsun unutulmaz bir deneyim sunmak. Lüks ve konfor isteyenlere hizmet veriyoruz. Fiyatta tam gizlilik garantisi sunuyoruz. Fiyat garantimiz, diğer web siteleriyle tam uyumlu kampanyaları yayınlama ve müşterilerimize daha rekabetçi bir teklif ortaya çıkarsa farkı geri ödeme sistemine dayaniyor” dedi.

Bu haber toplam 3514 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.