• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

President Hotel'de yeni yıl

President Hotel'de yeni yıl
B.W. The President Hotel, Yeni Yıla İstanbul’un tarih ve kültür merkezinde gireceklere, ‘2007’ye Güle Güle, 2008’e Hoşgeldin Yılbaşı Paketi’ hazırladı.

İSTANBUL - B.W. The President Hotel, Yeni Yıla İstanbul’un tarih ve kültür merkezinde gireceklere, ‘2007’ye Güle Güle, 2008’e Hoşgeldin Yılbaşı Paketi’ hazırladı. Eski İstanbul’un merkezinde, Tarihi Yarımada bölgesindeki oteller arasında muhitimizde Azak Tiyatrosu olarak tanınan noktada bulunan B.W. The President Hotel’de, aileniz ve dostlarınız ile yeni yıla mutlu başlangıç yapabilirsiniz.  B.W. The President Hotel’in, Marmara Restaurantı’nda romantik bir yılbaşı düşünenler, yılbaşına özel hazırlanan Türk ve Osmanlı mutfağının lezzetlerini tadabilirler.  

 

B.W. The President Hotel’in, Marmara Restaurantı’nda düzenlenecek olan yılbaşı balosunda, DJ, orkestra, oryantal ve folklor grubu eşliğinde, unutulmaz bir yılbaşı gecesi sizi bekliyor. Hoşgeldin kokteyli ile başlayan gecede, limitsiz yerli içkiden oluşan özel yılbaşı mönüsü hazırladı. 19.30 ile 02.00 arasında, müzik eşliğinde sevdiklerinizle unutulmaz bir gece yaşayabilirsiniz.

  

31 Aralık gecesi otelde konaklamak isteyenler için, ‘yılbaşı yemeği, konaklama, kahvaltı, fitness center, kapalı yüzme havuzu, sauna’ dan oluşan yeni yıl paketi hazırlandı. 2008 Yılına neşeli ve keyifli bir başlangıç için B. W. The President Hotel, sizleri bekliyor.   

 

Sadece Yılbaşı Yemeği     :  Kişi başı limitsiz yerli içki         125  YTL  

Yılbaşı Konaklama Paketi :  Tek kişilik odada konaklama  285  YTL

Yılbaşı Konaklama Paketi :   Çift kişilik odada konaklama            430  YTL   

0-6 yaş arası çocuklar ücretsizdir.  

 

Ayrıntılı Bilgi ve Rezervasyon için :  Ebru Turgut         0212 516 69 80

 

B.W. The President Hotel,

Tarihi İstanbul'un kalbinde yer alan B.W. The President Hotel, 1989 yılında açıldı. İstanbul'un tarihi eserleri ile iç içe yaşamak isteyenlerin, doğal güzellikleri sevenlerin tercih ettiği bir konaklama merkezidir. Konuklarının rahatı ve memnuniyeti B.W. The President Hotel'in her zaman birinci ilkesi olmuştur. 18 yıldır, Avrupa, Amerika, Ortadoğu, Uzakdoğu başta olmak üzere ağırlıklı olarak yabancı turistleri misafir eden Otel, yılda 100 binin üzerinde turist kapasitesi ile İstanbul’un önde gelen otelleri arasında yer almaktadır. Türk mutfağının yanı sıra uluslararası mutfaklardan değişik tatları da bulacağınız Ocakbaşı Restaurant'ı, dostlarınızla eğleneceğiniz The English Pub'ı, kahvenizi keyifle yudumlarken yorgunluk atabileceğiniz The President Cafe'si ile tüm beklentilerinize cevap veren B.W. The President Hotel huzur bulacağınız bir mekandır.    

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.