• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

POYD İstanbul Başkanı Ali Can Aksu

POYD İstanbul Başkanı Ali Can Aksu
Kuruluşu tamamlanan Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği İstanbul BYK başkanlığına, POYD Türkiye yönetimi tarafından Ali Can Aksu atandı.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği-POYD İstanbul Bölge Yürütme Kurulu, The Green Park Pendik Oteli’nde yapılan toplantı ile resmen kuruldu.The Green park Pendik Hotel ve Convention Center’da yapılan toplantıda POYD İstanbul başkanlığına Ali Can Aksu atandı.

ali-can-ali-kizildag.jpg
POYD İstanbul Başkanı Ali Can Aksu'ya teşekkür plaketinin POYD Türkiye Başkanı Ali Kızıldağ verdi

Ali Can Aksu yönetiminde geçici yönetim kurulu oluşacak. Daha sonra yapılacak genel kurulda ise POYD İstanbul kendi içinde yeni yönetim kurulunu seçecek.

poyd-antalya.jpg
POYD Türkiye Başkanı, Calista Luxury Resort Hotel Genel Müdürü Ali Kızıldağ, ile Yönetim Kurulu Üyeleri WOW Hotel Antalya Genel Koordinatörü Edip Araç, Crystal Waterworld Antalya Genel Müdürü Erdoğan Turan, Majesty Club La Mer Art Genel Müdürü Ülkay Atmaca, POYD Genel Sekreteri Selçuk Meral, POYD Sekreteri Funda Çelik toplantıya katıldı

POYD TÜRKİYE YÖNETİMİ KATILDI

The Green Park Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ ve The Green Park Pendik Hotel ve Convention Center Genel Müdürü Ali Can Aksu’nun ev sahipliğinde İstanbul’da yapılan toplantıya POYD Türkiye Başkanı, Calista Luxury Resort Hotel Genel Müdürü Ali Kızıldağ, ile Yönetim Kurulu Üyeleri WOW Hotel Antalya Genel Koordinatörü Edip Araç, Crystal Waterworld Antalya Genel Müdürü Erdoğan Turan, Majesty Club La Mer Art Genel Müdürü Ülkay Atmaca, POYD Genel Sekreteri Selçuk Meral, POYD Sekreteri Funda Çelik katıldı.Toplantıda POYD üyelerine katılım plaketleri verildi.

adil-ustundag-mudurlar1.jpg

adil-ustundag2.20150530213214.jpg
The Green Park Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ, POYD üyelerine başarılar diledi.The Green Park Pendik Oteli Genel Müdürü Ali Can Aksu ve eski müdürü Dilaver Doğru ile birlikte oldu.

ali-kizildag2.jpg

ALİ KIZILDAĞ: POYD BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK

POYD Türkiye Başkanı Ali Kızıldağ “POYD’u büyütmek ve daha profesyonelce hizmet vermek, sesimizi daha çok duyurup doğru projelere imza atmak için Türkiye’nin heryerine taşımaya İstanbul’dan başladık. POYD”un 23 yıl önce kuruluşundan bu yana bir çok ilde ve yurtdışında üyeleri bulunuyor. İstanbul ile başladığımız büyümeye Ankara, İzmir, Muğla ve diğer illleri ile devam edeceğiz” dedi.

ali-kizildag3.jpg

YENİ PARADİGMALARA İHTİYAÇ VAR

Ali Kızıldağ, Türkiye’nin önemli ve zor bir dönemeçte olduğunu belirterek POYD yönetimi olarak turizmin daha iyiye götürülmesi için çıkış yolları aradıklarını söyledi. POYD’un kuruluşundan bu yana 23 yıl geçtiği, kuruluşla birlikte 25 yıllık bir geçmişi bulunan orta yaşlı bir STK olduğunu belirten Ali Kızıldağ, rahmetli Turgut Özal’ın turizm için ortaya koyduğu paradigmaların çöktüğünü ve yeni paradigmalara ihtiyaç olduğunu belirterek şöyle devam etti:

ali-kizildag4.jpg

TURİZMDE ÇIKIŞ YOLLARI ARIYORUZ

“Bir toplantıda söylenen çok sevdiğim “entellüktüeller bütün enerjilerini rakı masalarında harcıyorlar’ sözünü çok beğenirim. Turizmin çok yatak, çok istihdam, çok dövize ihtiyacı vardır. Yatak sayısı 800 binlere istihdam 1.5 milyon çalışana, doviz ise 35 milyar dolara çıktı. Ancak bu yeterli değildir. POYD olarak herşey dahil sistemini kaldırsak mı kaldırmasak mı diye düşünüyoruz. Ya da yerine ne bulsak diye arayış içindeyiz. Bu nedenle POYD’un yeni projeler üretecek yeni üyelere ihtiyacı var. Bu büyüme ile yeni projelere imza atacağız.”

ali-can1.jpg

ALİ CAN AKSU: TÜRKİYE TURİZMİ İYİ YÖNETİLMEDİ

POYD İstanbul Başkanı Ali Can Aksu “POYD’da koltuk sevdası yoktur, hizmet vardır. Bizler gelip geçeriz ama hizmet durmaz. Türk turizmi zor günler geçiriyor. Bu nedenle aldığımız görevi layıkıyla yaparak meslektaşlarımıza hizmet için en iyi projeleri hayata geçireceğiz. Profesyonel otel yöneticileri Türk turizminin kader belirleyicileridir. 1990'lardan sonra Türk turizmi iyi yönetilmedi. Bunun üç kademesi vardı. Birisi devlet ayağı, diğeri turizmdeki STK'lar ve yatırımcılar. Devlet hiçbir şekilde proje üretmedi.Turizmi sadece rant olarak gördü. STK'ların yönetimleri koltuk sevdası ve siyasi kaygılarla devleti turizme destek olmaya zorlamadılar. Etkin rolde oynamadılar. Bu arada işin ehli olmayan yatırımcılar türedi. Fizibililitesiz, analiz yapmadan yatırımlar planladılar. Tesisleri profesyonel olmayan yöneticilere teslim olarak başarılı olmadılar. Sonunda Türk turizmini bugünkü çıkmaza soktular. Turizmin çeşitlendirilmesi ve tanıtımı konusunda ise başarısız olundu. Profesyonel otel yöneticilerine düşen görev yeni plan ve projeler geliştirmek, hizmet kalitemizi en üst düzeye çıkarmaktır. Çünkü Türkiye'deki en kaygan zemin turizm istihdamında yaşanıyor. Kaygan zemini önlemek için bir araya gelerek projeler üreterek kendimizi daha geliştirmemiz ve Türk turizminin geleceğine yönelik ses getirecek etki yapacak çalışmaları yapmamız gerekiyr.” dedi. 

poyd-ist11.jpg

sulayman-ali-ihsan.jpg
Süleyman Blum, Ali Kızıldağ, İhsan Turkuz

poyd-otel.jpg
Toplantıya hizmet veren servis ve mutfak ekibine teşekkür edildi

bulent-murat.jpg
Bülent Hasanreisoğlu, Murat Yumak

melih-nadir.jpg
Melih Buluç, Nadir Kadakal

sevda.jpg
Beyaz Saray Oteli Genel Müdürü Sevda Yılgaz

atila-gurkan.jpg
Atilla Ozan, Gürkan Kaban

ergun-tayfun.jpg
Ergun Demiray, Tayfun Sancar

ali-kemal.jpg
Ali Büyükçakar, Kemal Sinmez

mert-mustafa.jpg
Mert Okan, Mustafa Kılıç

bekir-turgay.jpg
Hakan Bedir, Turgay Solmaz

huseyin-aslan.jpg
Batman Real Konak Hotel Genel Koordinatörü Hüseyin Aslan'a da üyelik plaketi verildi

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.