• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 32 °C

PAYD'tan yeni yıl müjdesi

PAYD'tan yeni yıl müjdesi
PAYD, 10 - 13 Nisan 2008'de "Animation & ShowBiz '08 Fuarı" adı altında bir animasyon fuarının gerçekleştirileceğini duyurdu.

ANTALYA-Yaklaşan yılbaşı nedeniyle bir bildiri yayımlayarak sektörün, Antalya ve Türkiye'nin yeni yılını kutlayan Profesyonel Animasyon Yöneticileri Derneği -PAYD, 10 - 13 Nisan 2008'de "Animation & ShowBiz '08 Fuarı" adı altında bir animasyon fuarının gerçekleştirileceğini duyurdu.

 

PAYD'ın konuya ilişkin açıklaması şöyle:

 

"Bildiğiniz gibi büyük özveri, yetenek ve eğitim isteyen animasyon mesleğini geliştirmek, Animasyon yöneticilerinin mesleki düzeyde maddi ve manevi açıdan ilerlemelerini sağlamak, sorunlarını inceleyip öneri ve çözümler getirmek amacı ile 2007 yılı içinde PROFESYONEL ANİMASYON YÖNETİCİLERİ DERNEĞİ (PAYD)'ni kurduk.

 

Düzenlediğimiz toplantılar sayesinde meslektaşlarımızla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunma imkanı bulduk ve kısa süre içinde vizyonumuza ve yüklendiğimiz misyona uygun arkadaşlarımızın katılımı ile üye sayımızı artırarak ilk genel kurul toplantımızı gerçekleştirdik.

 

Mesleğimiz ile ilgili çeşitli projeleri hayata geçirmek için gerekli çalışmalara başladık, çok genç bir dernek olmamıza rağmen ilk somut çalışmamız çok büyük ve kapsamlı bir animasyon fuarı düzenlenmek oldu.

 

Rekor Fuarcılık'la beraber 10 - 13 Nisan 2008 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan "Animation & ShowBiz '08 Fuarı" animasyon sektörünün ilk büyük ve ciddi buluşması olacak.

 

Bu fuar sayesinde animasyon sektöründe faaliyet gösteren kurumlar ve tedarikçiler ile Türkiye'nin dört bir yanından fuara katılacak turizm sektörü temsilcileri aynı platformda buluşma ve iş yapma fırsatı bulacaklar.

 

Ayrıca halen araştırma ve fizibilite aşamasında olan "Mesleki Eğitim ve Sertifikasyon" projemiz de büyük ihtimalle 2008 yılı içinde meyvelerini vermeye başlayacak.

 

Mesleğimizin gelişimine katkıda bulunacağını düşündüğümüz çalışma ve projelerimiz 2008 yılında da artarak devam edecektir.

 

Bu vesile ile tüm turizm camiasının, Antalya ve Türkiye'nin yeni yılını kutlar, yeni yılın ülkemiz ve dünya için barış, mutluluk ve başarı getirmesini dilerim.

 

Eren Güngör

Profesyonel Animasyon Yöneticileri Derneği

Yönetim Kurulu Başkanı

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.