• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 27 °C

Park Inn'in yeni yüzü İstanbul'da

Park Inn'in yeni yüzü İstanbul'da
Dünyanın en büyük otel gruplarından Carlson Rezidor, "Park Inn" markasını bayan Genel Müdür Eylem Fındık yönetiminde Türkiye'ye taşıdı

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL
-Dünyanın en büyük otel gruplarından Carlson Rezidor, "Park Inn" markasını bayan Genel Müdür Eylem Fındık yönetiminde “hanımeli” değerek Türkiye'ye taşıdı. Carlson Rezidor, grubu dünyada ilk kez Amsterdam’da denediği Park Inn" otellerindeki yeni konseptinin ikincisini İstanbul’da hizmete açtı. Cıvıl cıvıl renkleriyle insanın için ferahlatan aydınlık mekanlarıyla adeta bir “akide şekeri” görümündeki sıcaklığı veren otelin odalarında kırmızı ve yeşil renkler kullanıldı.

parkinn-airport9.jpg

parkinnairport2.jpg

cengiz-cezmi-gergezn.jpg

cengiz-gerzen1.jpg

CENGİZ GERZEN:İYİ BİR MARKAYLA YOLA ÇIKTIK

Basın Ekspress yolu üzerinde konumlanan Park Inn by Radisson İstanbul Atatürk Airport'un tanıtımında Carlson Rezidor Hotel Group Türkiye Bölge Direktörü ve Radisson Blu Bosphorus Hotel Istanbul Genel Müdürü Sonja Divé-Dahl'in ve Park Inn by Radisson İstanbul Atatürk Airport Genel Müdürü Eylem Fındık ile yatırımcılar Renk Petrol Yönetim Kurulu Eş Başkanları Cengiz ve Cezmi Gerzen kardeşler katıldı.
Cengiz Gerzen asıl işlerinin tekstil ve akaryakıt olduğunu belirterek “Turizm dinamik ve hızla üyüyen bir sektor olduğu için hoşumuza gitti. Yaklaşık 40 milyon euro yatırımla Park Inn by Radisson İstanbul Atatürk Airport'u açtık. Yatırımın geri dönüşümünün 15-20 yıl olduğunu biliyoruz. Halen 90 personelimiz var, doluluk artınca 120 personelimiz olacak. İyi bir markayla yola çıktık. Doğru fiyatlandırma, iyi hizmet ile kısa sürede başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Bu bizim yeni projeler için hevesimizi artıracaktır” dedi.

sonja.jpg

SONJA DIVÉ-DAHL: 6 OTEL DAHA YAPACAĞIZ

Carlson Rezidor Hotel Group Türkiye Bölge Direktörü ve Radisson Blu Bosphorus Hotel Istanbul Genel Müdürü Sonja Divé-Dahl'in “Park Inn’in yeni konseptinin İstanbul’da yapılmasının sebebi Türkiye’nin turizmde hızlı yükselişinin cazibesidir. 2016’ya kadar 2 İstanbul Ataköy 1 Ankara, 1 İzmir, 1 Samsun olmak üzere imzalanan projeler hayata geçirilecek. Ayrıca İstanbul’da bir başka otel daha planlıyoruz”dedi.
Türkiye'deki ilk Park Inn'i hizmete açmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Rezidor Hotel Grup Türkiye Bölge Direktörü ve Radisson Blu Bosphorus Hotel Istanbul Genel Müdürü Sonja Divé-Dahl "Park Inn, modern dünyanın karmaşıklığını ve dinamiklerini anlayan, orta ölçekli, tam hizmet veren bir otel markasıdır. Park Inn'in 'Hayata Renk Katmak' sloganı, markanın misafir deneyiminin kilit noktasını oluşturuyor. Park Inn by Radisson, Next Gen konsepti ile pratik, renkli ve samimi otel deneyimi sunuyor. Park Inn by Radisson’daki ekipler samimi, etkin ve dürüst 'Evet Yapabilirim!' (Yes I Can!) mottosuyla hizmet sunarken, otelin tüm misafirleri kendilerini evlerindeki gibi rahat hissediyorlar" dedi.

cigdem1.jpg

ÇIĞDEM TÜRKYILMAZ KUBAK: GERÇEK 4 YILDIZLI OTELLERE IHTIYACI VAR

Otelin danışman şirketi Servus International Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Türkyılmaz Kubak, “Park İnn’in dinlendirici yüzünü Türkiye’ye getirdik” diyerek sözlerine başladı. Titiz bir çalışma sonucunda üründen çok hizmete önem vererek fark yaratmak istediklerini belirten Kubak şunları anlattı: “Türkiye’nin gerçek 4 yıldızlı otellere ihtiyacı vardı. Halen diğer 4 yıldızlılar gerçek hizmeti veremiyorlar. Yeni Park Inn Belçika’da dizayn edilerek ikinci kez dünyaya sunuldu. Çok renkli ve çadaş dünyanın gereği olan ücretsiz wi-fi hizmetiyle gelindi. Dinamizm ve teknolojiyi kullanarak G-Generation otel yaptık.”dedi.

eylem-findik4.jpg

EYLEM FINDIK: BÖLGEYİ FIRSAT OLARAK GÖRDÜK

Park Inn by Radisson İstanbul Atatürk Airport Genel Müdürü Eylem Fındık yeni havalimanın yapılacağı güzergahta ve İstanbul iş dünyasının merkezinde olan bölgeyi bir fırsat olarak gördüklerini belirterek “Hizmet standartı 5 yıldız olan oteliçevrenin dinamiklerine uygun olarak hazırladık. 130’u standart, 24’ü superior olan 154 odamızın tümü canlı, samimi, pozitif renkleri, modern dizaynı ile öne çıkan Next Gen konsepti imzasını taşıyor. Açıldık ve yüzde 50 doluluk yaşıyoruz. Yıl sonuna kadar yüzde 65’e ulaşmayı bekliyoruz. Dünya markası olduğumuz için şimdiden misafirlerimiz oluştu” dedi.

eylem-findik6.jpg

RBG BAR & GRILL ADıYLA ÖZEL BIR KONSEPT

Eylem Fındık otel hakkında şu bilgileri verdi:
“Odalarda ayrıca tüm iş amaçlı gelen misafirlerin ihtiyaçlarına uygun çalışma masaları ve uluslararası kanalları da içeren geniş bir seçim sunan LCD TV bulunuyor. Uluslararası Park Inn konseptine ek olarak Park Inn by Radisson İstanbul Atatürk Airport, RBG Bar & Grill adıyla özel bir konsept restorana ev sahipliği yapıyor.

kulbasti.jpg

levrek.jpg

RBG misafirlerini rahatlatıcı bir ortamda uluslararası ve kaliteli yemeklerle buluşturuyor. RBG tüm gün boyunca kahve ve içecek servisi yaparken, ala carte akşam yemeği 22:30'a kadar bar ise 00:00'a kadar hizmet veriyor. RBG’nin yaz terası taze ve çok yönlü menüsüyle lezzetli atıştırmalıklar ve yemekler sunuyor. Özellikle iş toplantıları ve civardaki çalışanların öğlen ya da akşam yemeklerinde bir araya gelmesi için RBG iyi bir tercih olarak öne çıkıyor.

armut-tatli.jpg

İş veya turistik amaçlı gelen tüm misafirlerimiz iş ve yaşam merkezlerine, büyük alışveriş merkezlerine ve outlet merkezlerine yakın olmanın yanında Atatürk Havalimanı'na ücretsiz servis avantajını da kullanabilecek. Misafirlerimiz ayrıca concierge, 24 saat oda servisi, mini bar, odalarda çay ve kahve makinesi, yıkama ve kuru temizleme servisi gibi hizmetlerden de yararlanabiliyor. 1000 metrekare alana sahip olan Spa ve sağlık merkezinde bulunan kapalı yüzme havuzu, fitness alanı, masaj ve cilt bakım odaları, hamam, sauna ve buhar banyosu ile misafirlerimize yorgun geçen bir günün sonunda rahatlayabilecekleri ve keyifli vakit geçirebilecekleri bir mekan yarattık."

parkinnairport33.20150609154726.jpg

PARK INN BY RADISSON İSTANBUL ATATURK AIRPORT 

Basın Ekspress yolu üzerinde konumlanan Park Inn by Radisson İstanbul Ataturk Airport hizmete açıldı. Rezidor Otel Grubu tarafından işletilen Park Inn by Radisson, İstanbul Atatürk Havalimanı'na 4 kilometre yakınlıkta. Otelin toplam 154 odası bulunuyor. Otel 7 adet salonu ile organizasyonlar için kusursuz alanlar sunuyor. Otelin birbirinden renkli ve keyifli iki restoranı, Live-inn Room ve RBG Bar & Grill – RBG misafirlerine dünya mutfaklarından lezzetler sunuyor. RGB, otel misafirleri dışında da hizmet veriyor.

parkinn-airport-salon.jpg

parkinn-havuz.jpg

PARK INN BY RADISSON ÖNEMLİ LOKASYONDA

Carlson Rezidor Otel Grubu tarafından işletilen yeni Park Inn by Radisson, yılda 50 milyondan fazla yolcunun ulaşımını sağlayan İstanbul Atatürk Uluslararası Havalimanı'na 4 kilometre mesafede bulunuyor. Otel aynı zamanda ulusal ve uluslararası bir çok önemli fuara ev sahipliği yapan CNR Expo Fuar Merkezi'ne, Türkiye'nin en büyük sanayi bölgeleri arasında yer alan İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'ne; Dünya Ticaret Merkezi, Mall of İstanbul, Atatürk Olimpiyat Stadı ve İstanbul Akvaryum gibi iş, alışveriş, yaşam ve spor merkezlerine yakın bir lokasyonda yer alıyor.

parkiin-kirmizi.jpg

parkinnairport-yesil.jpg

Park Inn by Radisson İstanbul Atatürk Airport'un 154 odası bulunuyor. Odalarda LCD TV, ücretsiz wifi, çalışma masası, saç kurutma makinesi, klima sistemi, çelik kasa, telesekreterli telefon bulunuyor.
Park Inn by Radisson İstanbul Atatürk Airport, "Smart Meetings & Events" konseptinde sunduğu, yaratıcılığı artıran toplantı salonları, özgün kahve molası seçenekleri ve sekretarya hizmetleri ile farklı olanaklar sağlıyor. 30 ile 422 metrekare arasında değişen 7 adet salonu ile etkinlik ve organizasyonlar için kusursuz alanlar sunuyor.
Park Inn by Radisson İstanbul Atatürk Airport'un birbirinden renkli ve keyifli iki restoranı, Live-inn Room ve RBG Bar & Grill – RBG misafirlerine dünya mutfaklarından örnekler sunarken, rahat bir ortamda yemek yeme fırsatı veriyor. Klasik bir otel restoranı olmayan RBG, otel misafiri olmayan tüm ziyaretçilere hizmet veriyor.

PARK INN® BY RADISSON HAKKıNDA
Park Inn® by Radisson rekabet edilebilir fiyatlarda, sıcakkanlı ve misafirperver hizmet sunan yeni ve enerjik orta ölçekli otel markasıdır. Park Inn by Radisson Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da faaliyet gösteren ve yapım aşamasında olan 207’den fazla otele sahiptir. Hem iş hem de tatil amaçlı seyahat edenlerin ilgisini çekmek amacıyla, marka müşterilerine“Park Inn Essentials.” olarak adlandırılan çeşitli imkânlar sunmaktadır. Bunlardan bazıları ücretsiz yüksek hızlı internet erişimi, spor ve iş merkezi, restoran ve ücretsiz kahvaltılardır.
Park Inn by Radisson, Quorvus Collection, Radisson Blu®, Radisson®, Radisson Red, Park Plaza® and Country Inns & Suites ByCarlsonSM markalarını da içeren Carlson Rezidor Hotel Group’un bir parçasıdır. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için www.parkinn.com internet sitesi ziyaret edilebilir.

CARLSON REZIDOR HOTEL GROUP HAKKıNDA
Carlson Rezidor Hotel Group dünyanın en büyük ve dinamik otel gruplarından biridir. Carlson Rezidor portföyü, faaliyet halinde ve gelişmekte olan 180.000 oda ve 1350'den fazla otel içermektedir. 105'ten fazla ülke ve bölgeye yayılan grup, Quorvus Collection, Radisson Blu®, Radisson®, Radisson Red, Park Plaza®, Park Inn® by Radisson ve Country Inns & Suites By CarlsonSM gibi markaların bulunduğu güçlü bir yelpazeye sahiptir. Çoğu otelde, misafirler dünyadaki en kârlı sadakat programlarından biri olan Club CarlsonSM'dan yararlanabilmektedir.Carlson Rezidor ve markaları toplam 88.000 kişi istihdam etmektedir. Grubun ana merkezi Minneapolis, Minnesota'da ve Brüksel, Belçika'da bulunmaktadır. 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.