• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Özel paketle Sevgililer Günü

Özel paketle Sevgililer Günü
Bliss Life Spa, Luxurious Couple ve Couple Dream paketleriyle hem kendine, hem sevdiğine, dinlendirici bir 14 Şubat hediyesi almak isteyenleri bekliyor.

İSTANBUL- Yaklaşan Sevgililer Günü için sevdiğine özel ve unutulmayacak bir armağan vermek isteyenler, masaj ve bakımların rahatlatıcı dünyasını tercih edebilirler. Aşkın benzersiz hissiyle spa’nın huzur ve rahatlık vadeden yanını harmanlayan Bliss Life Spa, Luxurious Couple ve Couple Dream paketleriyle hem kendine, hem sevdiğine, dinlendirici bir 14 Şubat hediyesi almak isteyenleri bekliyor. Çiftler bu ayrıcalıklı uygulamaları, Bliss Life Spa’nın çift kişilik masaj odalarında deneyimliyorlar.

Lüks ve dinginliği bir arada sunan Bliss Life Spa, 14 Şubat Sevgililer Günü için, özel bir armağan arayışında olanları bekliyor. Bliss Life Spa’nın çiftler için yarattığı iki özel paketi Luxurious Couple ve Couple Dream, aşıklara huzur ve dinginlik dolu bir deneyim vadediyor.
Bliss Life Spa’nın Luxurious Couple paketi, 25 dakikalık kese ve köpüklü masajla başlıyor. Ardından çiftler, çift kişilik masaj odasında banyo tuzları eşliğinde jakuzi keyfi yapıyor ve sonrasında seçtikleri masajla rahatlık ve huzuru hissediyorlar. Bu paket kapsamında misafirler, Bliss Life Spa’nın 50 dakikalık masajları arasından, kendilerine uygun olanı seçerek deneyimleyebiliyorlar. Derin bir dinlenme sağlamaya yardımcı Bliss Signature, enerji sağlamaya destek Stress Reliever, geleneksel Bali masajı teknikleri ile uygulanan Bliss Balines Signature, seçilebilecek alternatiflerden yalnızca birkaçı.
Sevdiğinizle birlikte yenilenmeyi ve dinlenmeyi hissedebileceğiniz, 80 dakika süren Couple Dream paketi ise, sizi çikolatanın etkileyici kokusuna davet ediyor. Anti stres özelliği taşıyan bu uygulama, cildinizi nemlendirmeye yardımcı olarak yumuşatmaya destek olan peeling ve tamamlayıcı masajdan oluşuyor.

spa2.jpg

Tüm bu özel paketlerin yanı sıra çiftler, Bliss Life Spa’nın 7 farklı seçeneğe sahip Bliss Journey masajlarından da kendilerine uygun olanı tercih ederek farklı bir deneyim yaşayabilirler.
Bliss Life Spa’nın Luxurious Couple paketi Sevgililer Günü’ne özel olarak, 650 TL yerine 450 TL, Couple Dream paketi ise 550 TL yerine 350 TL fiyatıyla sunuluyor. Ayrıca, Bliss Life Spa’nın 50 dakikalık Bliss Journey masajları iki kişi için 370 TL yerine 260 TL olarak fiyatlandırılıyor. Satın alınan hediye çekleri, 6 ay içinde kullanılabiliyor.

BLISS LIFE SPA HAKKıNDA:
Lüksü ve dinginliği bir arada sunan Bliss Life Spa, 2014 yılının ekim ayında, Ataşehir My Club Andromeda yaşam merkezinin içinde kapılarını açtı. Şehir hayatının koşturmacasına incelikle düşünülmüş bir mola vermek isteyenler için Bliss Life Spa, geniş seçeneklere sahip masaj ve bakım menüsüyle dikkat çekiyor. Hem medikal bakımlarıyla, hem doğal bakımlarıyla öne çıkan Bliss Life Spa’da, misafirler için özel olarak hazırlanmış yağlarla yapılan masajlar, taze ürünlerle uygulanan cilt ve vücut bakımları, Türk hamamı gibi birçok ayrıcalıklı alternatif yer alıyor. Misafirlerinin kendilerini rahat hissetmeleri için büyük bir tutkuyla çalışan Bliss Life Spa, zarif ikramları, rahatlatıcı müzikler, doğal yağların kokusu ve etkileyici atmosferiyle konuklarına özel bir dünya sunuyor.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.