• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

‘Oyun geldik’ diyen HÜRSAD, Bağlıkaya’ya desteğini geri çekti

‘Oyun geldik’ diyen HÜRSAD, Bağlıkaya’ya desteğini geri çekti
HÜRSAD üyeleri, “Bu kadar kırgın ve kızgın seçmenin aynı aday etrafında toplanması durumda Firuz Bağlıkaya’nın seçimleri kaybetmesi çok uzak bir ihtimal olarak gözükmüyor” dediler

İSTANBUL- Hac Umre Seyahat Acenteleri Derneği–HÜRSAD, 20 yıldır yönetimde temsilcileri bulunan acentaları Firuz Bağlıkaya’nın “Kararnameyi Bakanla çalışmışlardır” psikolojisi ile yönetim dışına iittiğini ileri sürdüler.
HÜRSAD yönetimi, hac ve umre konusunda yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi sonrası Firuz Bağlıkaya’nın “Hac umre acentalarına hak veriyoruz, problemleri vardı gibi açıklama yapmasına rağmen, HURSAD’ı oyuna getirdiği çok açık anlaşılıyor’ dediler.

hursad,.jpg

ULUSOY BIRAKMASAYDI, BAŞKAN OLAMAZDI
Önce yemek veren ve destek açıklattıran Bağlıkaya’nın, HURSAD yetkilileri ile poz poz resimler verip son haftaya girildiğinde, sanki hac umre acentaları üyelikten çıkmış gibi davranmaya başladığını belirten HÜRSAD “Oysa herkes biliyor ki bu acentalar Başaran Ulusoy’u bırakıp, kendisini desteklemeseydi asla başkan seçilemezdi” dediler.

hursad,-001.jpgLİSTEYE HÜRSAD ALINMAYINCA İPLER KOPTU
HÜRSAD, Firuz Bağlıkaya’ya desteğini çekme gerekçelerini şöyle sıraladı.
Bir yandan Firuz Bağlıkaya’nın tavrı. Diğer yandan MÜSİAD ve HURSAD yönetim kurulunda bulunan bir kişinin Ali Bilir’in listesinde olması. Ankara’da “Seçim kazan listedesin” denen bir arkadaşın seçim kazandığı halde yönetime alınmaması.

hursad,-002.jpg

ANKARA’DAN TEMSİLCİ OLMAYIŞI İŞİ TIRMANDIRDI
HÜRSAD yönetimi bu kadarla kalmayıp yine uzun yıllar sonrası bürokrasinin kalbi olan Ankara’dan yönetim kuruluna bir temsilci girmeyecek olmasının desteklerini çekmenin önemli sebeplerinden olduğunu söylediler.

DAVUT GÜNAYDIN’A YÖNETİMDE YETERLİ KOLTUK YOK
Buna göre, iç ve dış turizmin en önemli merkezlerinden olan Ege bölgesinin de yönetim kurulunda temsil edilemeyeceği haberlerinin gelmesinin önemli olduğunu belirten HÜRSAD üyeleri şunları söylediler: “Cumartesi gecesinin çok hızlı geçebileceği sinyallerini veriyor. Tabi Davut Günaydın taraftarlarının Yönetim Kurulunda yeterince koltuk alamadıklarını görecekleri pazar sabahı da üzerine tuz biber olacaktır. Bu kadar kırgın ve kızgın seçmenin aynı aday etrafında toplanması durumda Firuz Bağlıkaya’nın seçimleri kaybetmesi çok uzak bir ihtimal olarak gözükmüyor.”

Bu haber toplam 7407 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.