• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • Antalya 15 °C

Otelciliğin önemli ismi Yiğit Doğan, Adonis.com Dubai’de

Otelciliğin önemli ismi Yiğit Doğan, Adonis.com Dubai’de
Türk otelciliğinin önemli isimlerinden Yiğit Doğan’ın bünyesine katan Adonis.com, Birleşik Arap Emirlikleri Satış ve Pazarlama Müdürü olarak Dubai ofisinde görevlendirdi.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL
- Türkiye’nin Ortadoğu, Körfez ülkeleri ve Kuzey Afrika’da giderek büyüyen seyahat aetelerinden Adonis.com, Türk otelciliğinin önemli isimlerinden Yiğit Doğan’ın bünyesine kattı, Birleşik Arap Emirlikleri Satış ve Pazarlama Müdürü olarak Dubai ofisinde görevlendirdi. Hilton otellerinde yıllarca satış ve pazarlama müdürü olarak görev yapan Yiğit Doğan son olarak Hilton Bursa Convention Centre & SPA / Hampton by Hilton Bursa şirketinde Bölge Satış Müdürü olarak görev yapıyordu.


yigit-dogan,-adonis.com-dubai’de.jpgYiğit Doğan’ın otel sektöründeki deneyimlerini paylaşacaklarını belirten Adonis.com Genel Müdürü Tamer Çiçek, “Dubai ofisimiz Türkiye’ye ve diğer ülkelere yönelik çalışarak Adonis.com’a uluslaradası bir kimlik kazandırdı. Yiğit Doğan’ın katılımıyla satış ve pazarlamada daha güçleneceğiz”dedi.

yigit-dogan,-adonis.com-dubai’de.jpeg

YİĞİT DOĞAN KİMDİR?

Kadıköy Lisesi’nin iyi derece ile bitiren Yiğit Doğan, Doğuş Üniversitesi Turizm ve Otel Yöneticiliği Bölümü’nden mezun oldu. Pera Palace Hotel Jumeirah’ta Satış ve Pazarlama bölümüne giren yiğit Doğan, daha sonra The Marmara Collection’da görev yaptı. Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center’ın açılışından itibaren Satış ve Pazarlama Genel Müdür yardımvısı olarak çalıştı. Son olarak ise Hilton Bursa Convention Centre & SPA / Hampton by Hilton Bursa, Bölge Satış ve Pazarlama Müdürü olarak görev yaptı.
Görev yaptığı kuruluşlar adına yurtiçi ve yurtdışında bir çok etkinliklerde görev alan yiğit Doğan, Satış ve Pazarlama’daki deneyimini artık Adonis.com adına Birleşik Arap Emirlikleri’nde kullanacak.

adonis.com-dubai’de.jpg

ADONİS.COM HAKKINDA
Adonis.com, Global Online B2B Channel 2004 yılında Adonis Istanbul olarak kuruldu. 2012 yılında kendi online rezervasyon sistemini açarak dünyanın en büyük ve en başarılı toptancılarından biri oldu.

İkisi İstanbul’da olmak üzere, Antalya, Kazablanka ve Dubai’de ofisleri bulunuyor. Yenilikçi olması, son teknolojiyi takip etmesı, kaliteli hizmet vermesı ve en önemlisi değerli partnerleriyle güvenilir ilişkiler kurması başarı getiriyor.

Dünyanın her yerinden acentelerimize münferit ve grup rezervasyon, transfer, tur, uçak bileti, özel paketler gibi daha birçok hizmet sunuyor. Rekabet edilebilir fiyatlarla en iyi ürün ve hizmet kalitesi için çalışan, kendini işine adamış uzman bir ekiple çalışıyor. Sağladığı hizmetlerin hepsi, toptancıların, tur operatörlerinin ve acentelerimizin ihtiyaçlarına yönelik olarak hazırlanıyor.

Dünyanın her yerinde otellerle ve tedarikçilerle direkt bağlantıları olması partnerlerine rekabet edebilecekleri fiyatlar sunma imkânı veriyor. Online rezervasyon sistemi dünyanın her yerinden binlerce toptancı, tur operatörü ve acente tarafından kullanılıyor.

Bu haber toplam 8959 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.