• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

Otel yöneticileri dernekleri buluştu

Otel yöneticileri dernekleri buluştu
Antalya, Bodrum, Kuşadası ve Fethiye`deki Otel Yöneticileri Derneklerinin Antalya`da bir araya gelerek mesleki sorunları tartıştılar.

ANTALYA- Antalya, Bodrum, Kuşadası ve Fethiye`deki Profesyonel Otel Yöneticileri Derneklerinin yönetim kurulu başkanları Antalya`da bir araya gelerek mesleki sorunları tartıştılar.

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Şimşek, Otel Yöneticileri Derneklerinin yönetim kurulu üyelerinin Antalya`da bir araya gelmesinin, Türkiye turizmiyle ilgili konuların karşılıklı görüşülmesini ve dolayısıyla da daha hızlı ve birlikte karar almayı kolaylaştırdığını belirtti.

Şimşek, ``Türkiye otelciliğini ilgilendiren temel sorunlar bulunmaktadır. Bizim amacımız otel işletmeciliğini çağdaş düzeye taşıyarak ülkemizin hak ettiği turizm kazanımlarını arttırmaktır. Misafirlerimizin, yatırımcıların ve çalışanlarımızın dahil olduğu bir ortamda tarafların kazanmasını sağlamaktır`` dedi.

Şimşek, POYD, Bodrum Otel Yöneticileri Derneği (BOYD), Kuşadası ve Fethiye Otel Yöneticileri Dernekleri başkanlarının katıldığı toplantıda, sektörle ilgili temel kararların oluşturulabilmesi amacıyla işbirliği yapmak, turizm ve otelcilik sektöründe her düzeyde çağdaş eğitim yöntemleriyle personel yetiştirilmesini sağlayacak organizasyonlarda birlikte hareket etmek gibi konuları görüştüklerini ifade etti.

BOYD Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Karcılıoğlu ise her derneğin aynı amaçlar için çalıştığına dikkati çekerek, ``Toplantıda geleceğe yönelik olarak yapacağımız çalışmaları ele aldık. Dört dernek de aynı amaçla kurulmuş olup, birbirlerine destek olmaktadır. Birlikte hareket etmenin ülkemiz otelciliğine ve turizmine katkı sağlayacağına inanıyoruz. Birbirimizin deneyimlerinden yararlanarak daha güçlü olarak sesimizi duyurmak amacıyla ortak çalışmaları başlattık. Görüşmelerimiz hepimiz için çok yararlı geçti`` diye konuştu.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.