• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • Antalya 26 °C

Öger'den İstanbul kataloğu

Öger'den İstanbul kataloğu
Öger Tours iki yıl aradan sonra hazırladığı 64 otelin yer aldığı 68 sayfalık İstanbul kış kataloğunun tanıtımını İstanbul'da yaptı

İSTANBUL- Öger Tours iki yıl aradan sonra hazırladığı İstanbul kış programı kataloğunun tanıtımını İstanbul'da yaptı. 2013-2014 kış sezonu için 6 ülkede 14 katalog, 75’i yeni 270 otel, 5 Nil turu, 12 adet tur hazırlayan Öger Tours, kış sezonu programını Bayrampaşa Titanic Business Otel’de açıkladı. Toplam 68 sayfalık Öger Tours, 2013-2014 İstanbul kış kataloğunda 30’u yeni olmak üzere 64 otel yer alıyor.

oger_tanitim-2.jpg

Alman ve Türk gazetecilerin katıldığı basın toplantısına Öger Tours CEO'su Björn Walther, İstanbul, Ege ve Şark Bölgesi Ürün Müdürü, Christian Payr, Antalya Bölgesi Ürün Müdürü Altan Tarakçı, Uluslararası İlişkiler Direktörü Rıdvan Edebal, Basın Sözcüsü Kathrin Rüter-Pantzke ve Kontrat Müdürü Levent Bekaroğlu katıldı. Toplantıda Türkiye Otelciler Federasyonu- TÜROFED Başkanı Osman Ayık ile Titanic Hotels Koordinatörü Gökhan Özbatır’da yer aldı.

bjoernwalther_katalog1.jpg

BJÖRN WALTHER: İSTANBUL’A ÖZEL KATALOG
Öger Tours CEO'su Björn Walther, İstanbul için en son 2011’de katalog yayınladıklarını belirtti. Björn Walther İstanbul’a özel bir seyahat kataloğu hazırladıkları için kış programı tanıtımın İstanbul’da yapmayı uygun gördüklerini söyledi.
Björn Walther, Türkiye kış programında, 13 ilave tesis ile toplam 135 otele yer verdiklerini belirtti.Walther, Öger’in kış sezonunda ilk kez Thomas Cook grubuna dahil ve tek yetkili Smartline Otellerini ve Sentido gibi talep çeken Thomas Cook konsept otellerini programa aldıklarını bildirdi. Ayrıca kış kataloğunda otelleri “Butik”, “Dizayn”, “Premium” ve “1001 Gece” ve “Uygun Fiyatlı” olarak gruplandırdıklarını bildirdi.

TÜRKİYE 12 AYLIK DESTİNASYON OLUYOR
Björn Walther, bir önceki kış sezonundaki rezervasyon potansiyeline dayanarak, "Türkiye giderek 12 ayı kapsayan bir destinasyon haline geliyor" dedi. Geçtiğimiz yıl koş sezonunda Türkiye rezervasyonlarının % 25 oranında arttığını söyleyen Walther, uzun konaklamalar ve spor aktivite seyahatlerinin etkili olduğunu anlattı. Walther, hava şartlarının sıcak ve güneşli ve fiyatların uygun olduğu kış sezonu şartlarından hesaplandığı Kasım ile Mart aylarında talep artışı yaşadıklarını belirtti.

İSTANBUL’DA YÜZDE 50 ARTIŞ HEDEFLİYORUZ
Türkiye’ye geçen yıl 350 bin civarında turist getirdiklerini söyleyen Walther “ Toplam 20 bin kişi getirdiğimiz İstanbul’da yüzde 20’lik artış oldu. İstanbul için 2 yılda yüzde 50 artış hedefliyoruz. Türkiye’nin kış rezervasyonlarında ise iki haneli artışlar oluyor. Antalya ise spor turizminde gelişen altyapısı ile kış destinasyonu olarak gelişiyor. Bunda Antalya otellerinin çalışmaları önemlidir” dedi.

altantarakci1.jpg

ALTAN TARAKÇI: TÜRKİYE’Yİ 4 BÖLGEYE AYIRDIK
Antalya Bölgesi Ürün Müdürü Altan Tarakçı, kış kataloğunda Türkiye’ye dört seyahat bölgesine ayırdıklarını bildirdi. bu yıl Bu yıl Gazipaşa Havalimanı’na da uçacaklarını belirten Tarakçı, Türkiye’deki bölgelerin Antalya, Ege kıyıları, Uludağ ve Palandöken kayak merkezleri olduğunu söyledi

chirstianpayr1.jpg

CHRİSTİAN PAYR: İSTANBUL’YE YENİ 30 OTEL
İstanbul, Ege ve Şark Bölgesi Ürün Müdürü, Christian Payr, hazırlıkları devam eden 68 sayfalık 2013-2014 İstanbul kış kataloğunda 30’u yeni olmak üzere 64 otel yer aldığını belirtti.

Turizm Gazetesi

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.