• BIST 8963.84
  • Altın 2278.807
  • Dolar 32.3097
  • Euro 35.0661
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 9 °C
  • Antalya 15 °C

ODEON Tours’la tatil 299 Euro

ODEON Tours’la tatil 299 Euro
ODEON Tours, yılbaşını sevdikleriyle yurt dışında geçirmek isteyenlere Dubai, Beyrut ve Amsterdam’da birbirinden cazip çok özel tur paketleri hazırladı

İSTANBUL- ODEON Tours’la yurt dışında yılbaşı tatili seçenekleri 299 Euro’dan başlayan fiyatlarla ODEON Tours, yılbaşını sevdikleriyle yurt dışında geçirmek isteyenlere Dubai, Beyrut ve Amsterdam’da birbirinden cazip çok özel tur paketleri hazırladı.

dubai2.jpg

ODEON Tours; yılbaşı tatilini yurtdışında değerlendirmek isteyenler için Dubai, Beyrut ve Amsterdam’a kaçırılmayacak tur fırsatları sunuyor. ODEON Tours tarafından 299 Euro’dan başlayan fiyatlarla seyahat severlerin tercihine sunulan yılbaşı turları ile ilgili açıklamalarda bulunan ODEON Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı, “2014’ü yurt dışında karşılamak isteyenler için son yılların en çok tercih edilen yerleri olan Dubai, Beyrut ve Amsterdam turlarımızı çok özel fiyatlarla misafirlerimizin beğenisine sunduk. Doğu’nun sıra dışı şehri Beyrut, birbirinden renkli cafeleri, restoranları, leziz mutfağı, sıcak insanları ile bambaşka bir Ortadoğu atmosferi yaşama fırsatı sunuyor. Dubai ise kışın soğuğunu unutup yaz aylarına geri dönüş yapmak için ideal bir seçenek, üstelik alışveriş severler için de adeta bir cennet olarak öne çıkıyor. Avrupa’yı tercih edenler için ise Amsterdam’ı öneriyoruz. Bu güzel şehrin en ünlü meydanı olan ‘Dam’da yılbaşı kutlaması neredeyse 24 saat sürüyor. Yılbaşını bu birbirinden güzel üç şehirden birinde geçirmek için kaçırılmayacak fırsatlar sunduk, tüm seyahat severleri bekliyoruz” diye konuştu.
Türkiye soğuk kış günlerini yaşarken Yılbaşında Dubai’yi tercih edenler sımsıcak bir yerde, alışverişin keyfini çıkaracak

dubai.jpg

Dubai alışveriş konusunda sınırsız imkânlar sunmasının yanında sıcak havası için de özellikle tercih ediliyor. Yılbaşını Dubai’de geçirenler kış ortasında deniz, güneş ve kumun tadını çıkartabiliyorlar. Türk Hava Yolları tarifeli seferleri ile başlayacak ve 4 Gece 5 Gün sürecek her dakikası eğlence dolu Dubai turunun kişi başı konaklamalı fiyatı 649 Euro’dan başlıyor. Dubai Turunu tercih edenler ayrıca jeep ile safari turlarına da katılabiliyorlar. Dünyanın sekizinci harikası olarak nitelendirilen Palmiye Adası’nı, dünyanın ilk 7 yıldızlı oteli Burj Al Arab’ ı ve dünyanın en yüksek kuleleri olan Dubai Kulelerini gören seyahat severler Dubai’den unutulmaz anılarla ayrılacaklar.

beyrut2.jpg

Beyrut‘ta eğlence dorukta olacak
ODEON Tours, medeniyetlere beşiklik etmiş, Doğu’nun sıra dışı şehri Beyrut'ta yılbaşı tatilini çok cazip fiyatlarla sunuyor. Yılbaşı döneminde Pegasus Havayolları Özel Seferi ile başlayacak ve 3 Gece 4 Gün sürecek Beyrut turunun kişi başı fiyatı sadece 299 Euro’dan başlıyor. Harissa bölgesini, Roma İmparatorluğu döneminden kalma Baalbeck şehrini Osmanlılar’dan kalma Beidettine Sarayı’nı görme şansını sunan Beyrut turu için ayrıca vize almaya da gerek yok. Dar sahil ovaları, El Beqaa vadisi, dünyaca ünlü Jeita Mağarası, Anti-Lebanon dağları, Beyrut'un tarihi ve gece hayatı kadar doğal güzellikleriyle de sizi büyüleyeceğini garanti ediyor. Barları ve caz kulüpleriyle de ünlü bu şehir yılbaşı için çok cazip bir atmosfer sunuyor.

amsterdam-1.jpg

Amsterdam’da yeni yıla özgür girin!
Yeni yıl yaklaşırken Avrupa seyahati düşünen tatilciler için en çok tercih edilen yerlerden biri Avrupa’nın eğlenceli yüzü, Hollanda'nın en büyük şehri ve başkenti Amsterdam. ODEON Tours ile 499 Euro’dan başlayan özel fiyatlarla özgürlükler kenti Amsterdam’ı yakından görebilirsiniz. 29 Aralık’ta Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile başlayacak Amsterdam turu 3 Gece 4 Gün sürecek. Yılbaşında Amsterdam’ı tercih edenler, şehri çevreleyen kanallarda tekne gezintisi yapacaklar, Amsterdam ve Hollanda’nın simgesi haline gelmiş olan Yel Değirmenleri, klasik Hollanda köyleri, dünyaca ünlü Kırmızı Fener Sokağı’nı (Red Light Street) yakından görme fırsatı bulacaklar. Lezzet arayışında olanlar ise; adını Hollanda’nın kuzey eyaletlerinden olan Edam kasabasından almış Edam peynirini deneyecekler. Dünyada eşine çok fazla rastlanamayan Amsterdam Çiçek Pazarı Bloemenmarkt ise herkesi büyüleyecek.

amsterdam3.jpg

Kalitenin adresi ODEON Tours’la 5 kıtada 23 farklı destinasyona seyahat
ODEON Tours, başta Türkiye, Mısır, Tayland ve BAE’de bulunan ofislerinin yanısıra İspanya, Yunanistan, Tunus, Fas, İsrail, Çin, Küba, Dominik Cumhuriyeti, Endonezya (Bali), Maldivler, Vietnam, Seyşeller, Sri Lanka, Singapur, Hindistan, Tanzanya & Zanzibar, Kamboçya, Mauritius, Ürdün ve Meksika gibi 23 farklı destinasyonla hizmet verdiği misafirlerinin kalite ve güven içerisinde seyahat etmesini sağlayarak, koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesini dünyanın dört bir yanında hayata geçirmeye devam ediyor. Tüm bu destinasyonlarda kişi ve gruplara özel olarak hazırlanan ayrıcalıklı tatil seçenekleri ODEON Tours’un uluslararası deneyiminin sağladığı güvenceyle sunuluyor.

ODEON Tours’dan her 100 TL'lik alışverişe, 50 mil
Miles&Smiles üyeleri, tüm yurt içi otel (şehir otelleri hariç) rezervasyonları ile THY uçaklı Kıbrıs paketlerinde her 100 TL harcama karşılığı 50 bonus mil kazanıyor.
Tur programları hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak için ODEON Tours Çağrı Merkezi 444 0 684’yi arayabilir, www.odeontatil.com adresine ulaşabilirsiniz.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.