• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Odeon Tours iç turizme yöneliyor

Odeon Tours iç turizme yöneliyor
EMITT'te Odeon Tours İç Turizm Yöneticisi Fuat Ersoy, aile, ekonomik, aqua, gençlik, SPA ve balayı çiftleri ile iç turizme yöneleceklerini açıkladı.

İSTANBUL- EMITT 2008'in promosyon sponsorluğunu üstlenen Odeon Tours, fuarda bir iç turizm semineri düzenledi. Seminerde konuşan Odeon Tours İç Turizm Yöneticisi Fuat Ersoy, iç turizme yönelik olarak oluşturdukları aile, ekonomik, aqua, gençlik, SPA ve balayı çiftleri gibi segmentleri bu yıl daha ön plana çıkaracaklarını açıkladı.

 

Fuat Ersoy, Odeon Tours'un iç pazardaki çözüm ortağı seyahat acentalarından gelen talepleri değerlendirerek 2008 yaz sezonuna yeni bir yazılımla girmeyi planladığını bildirdi.

 

Odeon Tours, bu sayede acentaların misafirlerine sunacakları hizmetlerin hızını ve kalitesini artırmadına olanak sağlamayı amaçlıyor.

 

İç pazarda ürünlerin segmentasyonunu ilk defa hem satıcı acenteler hem de misafirler için tercih kolaylığı oluşturmak üzere gerçekleştiren Odeon Tours, EMITT 2008'de bu segmentlerden VIP hariç, her biri için hazırladığı özel segment broşürlerini profesyonellere ve tatil tüketicisine ulaştırmayı planlıyor.

 

Odeon Tours Aile, SPA, Balayı, Ekonomik, Aqua, Gençlik ve VIP olarak yedi farklı segmente ayrılan ürünlerini, bu şekilde kategorilere ayırarak tüketicinin beklentilerine uygun tesisleri daha kolay bulabilmesine olanak sağlıyor.

 

Halen Türkiye’nin 35 ilinde, 175 satış acentasının aracılıyla ürünlerini tüketiciyle buluşturan Odeon Tours, pazardaki güvenilir iş ortaklığı ve uluslararası yapısından gelen gücüyle işbirliği taleplerinin her geçen gün arttığı iç pazarda tur operatörlüğü kavramına boyut kazandıran anlayışla pazarın en önemli aktörlerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor.

 

Bu sezon yer hizmetlerinde 500 bin ile 550 bin arasında pax, iç pazarda ise 35 bin pax hedefleyen Odeon Tours, yurtdışı yatırımlarını da hızla sürdürüyor.

 

Ukrayna’da Coral Travel markasıyla pazara giren grubun yeni iştiraki Rusya’da, Moskova dışında dört şehirde Coral ofislerini açmayı planlıyor.

 

20’den fazla şehirden direkt seferlerle Türkiye’nin marka otellerinin yanı sıra Xanadu, Sungate Port Royal, Ela Qulity, Calista, Cornelia gibi Deluxe tesislerle bu yıl özel bir ürün segmenti oluşturan Odeon Tours, geçen yıl satın aldığı AClass markası ile üst düzey profil tüketiciye ulaşmayı hedefliyor.

 

Fuat Ersoy, ayrıca gruba bağlı Otium Hotels'in çatısı altına giren Side’deki tesisin Otium Club Side adıyla işletileceğini söyledi.

 

Bu arada, Odeon Tours’un geçen yılki rakamlarıyla ilgili olarak da bilgi veren Ersoy, 2007’de Rusya, Polonya, Ukrayna, Bulgaristan gibi ülkelerden toplam 468 bin 374 turist getirdiklerini hatırlattı.

 

2007 yılında gerçekleştirdikleri anketlere göre yüzde 97’ye varan müşteri memnuniyetine ulaştıklarını bildiren Ersoy “Odeon Tours olarak çıtayı düşürmeden kalitemizi yükselteceğiz,” dedi. 

 

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.