• BIST 12433.5
  • Altın 6495.18
  • Dolar 44.3489
  • Euro 51.3612
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 11 °C
  • Antalya 17 °C

Obama ve eşine domuz gribi aşısı

Obama ve eşine domuz gribi aşısı
Aşının güvenli olduğunu belirterek ABD Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle Obama da domuz gribi aşısı oldular.

WASHINGTON - ABD Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle Obama da domuz gribi aşısı oldular. Barack Obama, önceki gün, "eşi ve kendisinin henüz yeni aşı olduklarını" belirtirken, daha sonra açıklama yapan bir Beyaz Saray yetkilisi, "Başkan Obama'nın pazar günü, eşinin ise birkaç gün önce aşı olduğunu" söyledi.
Aşının güvenli olduğunu belirterek, herkese aşı olma çağ rısında bulunan Obama, riskli gruplardan sonra aşı uygulamasının artık herkes için yapılabildiğini bildirdi.
Kızları Malia (11) ve Sasha'nın (8) ekim ayında, uygulamanın ilk başladığı dönemde aşı olduklarını dile getiren Obama, kızlarının sağlık durumunun şu anda iyi olduğunu kaydetti.
Obama, "yaşamındaki en önemli iki insan olan kızları için doğrusunu yaptığını, insanların da bunu anlaması ve kendi çocukları için (aşı yaptırarak) doğru olanı yapmalarının önemli olduğunu" dile getirdi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.