• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

Nüanstur Erzurum'da şube açtı

Nüanstur Erzurum'da şube açtı
Nüanstur seyahat acentesinın Erzunum Şubesi, Nüanstur, 'Haluk Urvasızoğlu' acentesi adıyla düzenlenen törenle hizmete girdi.

ERZURUM -Seyahat acentesi Nüanstur, düzenlenen törenle Erzurum şubesini hizmete açtı.

Nüanstur, 'Haluk Urvasızoğlu' acentesi düzenlenen törenle hizmete girdi. Erzurum Valisi Celalettin Güvenç ile Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'in açılış kurdelasını kestiği törene, Nüanstur Genel Müdürü Eyyüp Azcan ile çok sayıda davetli katıldı. Açılış öncesi konuşma yapan Vali Güvenç, Nüanstur'un Erzurum'a ve şehir ekonomisine hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Nüanstur Genel Müdürü Azcan, Türkiye'nin seçkin ve başarılı bir seyahat acentesi olmanın ayrıcalık ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Azcan, işadamlarına yönelik yurtiçi ve dışı seyahatler başta olmak üzere, turistik seyahatleri uzman rehberler eşliğinde gerçekleştirdiklerini kaydetti. Hac ve Umre organizasyonları ile de ülkenin gözde firmaları arasında yer aldıklarına dikkat çeken Genel Müdür Azcan, "Hac ve Umre'ye Erzurum'dan direkt uçaklar kaldırmayı amaçlıyoruz. Sizlerin dostluğu ve dualarıyla bu güzelliği gerçekleştireceğimize inanıyoruz" dedi.

 

2000 yılında kurulan Nüanstur'un turizm sektörü içerisinde faaliyet gösterdiğini ifade eden acente sahibi Haluk Urvasızoğlu, kaliteli, yenilikçi hizmetleriyle sınırsız müşteri memnuniyetini sağlamayı hedeflediklerini kaydetti.

 

Nüanstur'un Uluslararası Havayolu Taşımacılığı üyesi olduğuna vurgu yapan Urvasızoğlu, "Dünyadaki bütün havayollarının biletlerini kesmeye yetkili bir acenteyiz Onurair, Flyair, THY, Atlasjet, Lufthansa, Delta Airlines, Sunexpres gibi şirketlerin biletlerini de kesiyoruz. Acentemiz faaliyetleri arasında vize, otel rezervasyonları, toplantı, seminer ve kongre hizmetleri, yurtdışı fuarları ve işadamlarına yönelik ticari, turistik fuarlar da yer almakta. Erzurum'da büyük bir boşluğu doldurmanın heyecanı içerisindeyiz." dedi

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.