• BIST 8714.69
  • Altın 3017.587
  • Dolar 34.2879
  • Euro 36.9787
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 20 °C

Norveçli hastalar Balçova'da

Norveçli hastalar Balçova'da
Ramazan Kaya, Norveç Sağlık Bakanlığı'nın 2015-2019 yılları arası için açtığı ihaleyi, Avrupalı birçok firmayı geride bırakarak kazandıklarını söyledi.

İZMİR- Balçova Termal Oteli Genel Müdürü Ramazan Kaya, Norveç Sağlık Bakanlığı'nın 2015-2019 yılları arası için açtığı ihaleyi, Avrupalı birçok firmayı geride bırakarak kazandıklarını söyledi.  Kaya, "Birçok firma Norveç Sağlık Bakanlığı'na yaptığı sunumda SPA üzerinde durdu. Ancak biz gerek personelimizle gerekse de doktorlarımızla birlikte, onlara alternatif tıp hizmeti sunmayı vaat ettik. Sonuç olarak da ihaleyi kazandık. 2019 yılına kadar Norveçli turistler Balçova Termal'i tercih edecek" diye konuştu.

15 YıLDıR BIZI TERCIH EDENLER VAR
Nisan ile Kasım ayları arasında 150 odayı Norveçli turistlere ayırdıklarını ifade eden Kaya, "Norveçli turistler uyguladığımız tedaviden ve hizmetten o kadar memnunlar ki, 15 yıldır bizi tercih eden turistlerimiz dahi var" dedi.

Tarihi Truva Savaşı'nda Yunan ordularının burada tedavi olduğunu dile getiren Ramazan Kaya, "Yunan Komutan Agememnon, yaralı askerlerini buradaki kaplıcalara getirdi. Daha sonra askerlerinin çabucak iyileşip savaşa geri döndüğünü gören komutan, burayı tedavi merkezi olarak kullanmaya başladı. O dönemden bu yana buranın adı Agememnon Kaplıcaları olarak anıldı. Şimdi de Balçova Termal olarak tedavi hizmeti veriyoruz" diye konuştu.

 

DÜĞÜN VE TOPLANTı ORGANIZASYONLARı DA YAPıLıYOR

Balçova Termal Otel'in sadece tedavi merkezi olmadığını ifade eden Kaya "Faaliyetlerimiz arasında konaklama, akuapark, restoran, düğün ve toplantı organizasyonlarına ev sahipliği yapmak da bulunuyor. Aynı anda 3 bin kişiye yemek servisi yapabiliyoruz" dedi. Balçova Termal'in Özel İdarenin kapatılması sonrasında 5 ay önce Hazine'ye devredildiğini hatırlatan Kaya, İzmir Valisi Mustafa Toprak başkanlığında yeni yönetimin oluştuğunu belirtti. Verimlilik esasına göre çalıştıklarını anlatan Kaya, İzmirlilerin her türlü düğün, sünnet, toplantı gibi organizasyonlarına talip olduklarını kaydetti.

ERKEN REZERVASYON FıRSATı

Tedavisiz konaklamak isteyen misafirlerin 89, tedavili konaklama yapmak isteyen müşterilerin kişi başı sadece 169 lira ödeyerek erken rezervasyon yapabileceklerini söyleyen Ramazan Kaya, kampanyadan yararlanmak için son günün 15 Ekim olduğunu belirtti.

Yeni Asır-Tansu Edip Gökbudak

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.