• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

NG Sapanca’da romantik sonbahar

NG Sapanca’da romantik sonbahar
NG Sapanca’nın Kasım ayına özel “Kasım’da Aşk Başkadır” paketi, dinlenmek ve eğlenmek isteyen çiftler için unutulmaz bir deneyim sunuyor.

SAPANCA- Hareketli yaz günlerinin yerini dinginliğe bıraktığı sonbahar, romantizm için ideal bir mevsim. Sonbaharın keyfini doyasıya yaşayabileceğiniz NG Sapanca Wellness & Convention, ormanla iç içe konumu ve tertemiz havası ile başbaşa kalmak isteyen çiftler için mükemmel bir ortaM. NG Sapanca’nın Kasım ayına özel “Kasım’da Aşk Başkadır” paketi, şehrin gürültüsünden uzakta beraber dinlenmek ve eğlenmek isteyen çiftler için unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Hareketli yaz günlerinin yerini dinginliğe bıraktığı sonbahar, romantizm için ideal bir mevsim. Sonbaharın keyfini doyasıya yaşayabileceğiniz NG Sapanca Wellness & Convention, ormanla iç içe konumu ve tertemiz havası ile başbaşa kalmak isteyen çiftler için mükemmel bir adres. NG Sapanca’nın Kasım ayına özel “Kasım’da Aşk Başkadır” paketi, şehrin gürültüsünden uzakta beraber dinlenmek ve eğlenmek isteyen çiftler için unutulmaz bir deneyim sunuyor.

NG Sapanca’nın “Kasım’da Aşk Başkadır” paketinde, hafta içi iki gece, standart iki kişilik odada, kişi başı yarım pansiyon konaklama, KDV dahil 430 TL'den başlıyor. Bu paketle NG Sapanca’da konaklayan çiftler, otelin spa merkezi Aliva Spa’da Aromaterapi Masajı ile stresten arınarak rahatlayacak, Alakart Restoran'da romantik bir akşam yemeği yiyecek ve lezzetli sürpriz ikramlarla baş başa unutamayacakları bir tatil kaçamağı yaşayacak.

NG Sapanca Wellness & Convention - Kırkpınar Sapanca – Sakarya Tel: 0264 242 56 00
nghotels.com.tr

NG HOTELS HAKKıNDA:

Türk turizmine yepyeni bir hizmet yaklaşımı kazandırmak amacıyla çalışmalarını sürdüren NG Hotels grubu, turizm alanındaki yatırımlarına ilk olarak 2005 yılında, Kütahya’da NG Harlek Thermal Resort & SPA’yı hizmete açarak başladı. Ardından 2008 yılında Sapanca’da NG Sapanca Wellness & Convention otelini açan NG Hotels, burada sunduğu üstün hizmet kalitesine, donanımlı personele ve fiziki koşullarına yaptığı yatırımlarla 7 kalite belgesini birden almaya hak kazandı ve Türkiye’de 7 farklı kalite belgesine sahip 5 yıldızlı tek otel konumuna ulaştı.

 

NG Sapanca Wellness & Convention otelinin 2013 yılında TripAdvisor kullanıcılarının oylamasıyla “Mükemmellik Sertifikası”na layık görülmesi, hemen ardından “Türkiye’nin En Başarılı Turizm Yatırımları 2013” araştırmasının sonuçlarına göre Doğa Turizmi İşletmeleri ve Sağlık Turizmi İşletmeleri adlı iki farklı kategoride birincilik, Kongre Otelleri Kategorisi’nde ise ikincilik ödülünü kazanması ile NG Hotels, hizmet kalitesini  kanıtlamış oldu.

Türkiye'nin yükselen otel zinciri markası NG Hotels, yakaladığı başarıların da vermiş olduğu destek ve ulusal bir zincir haline gelme hedefiyle yatırımlarına devam ediyor. Zincirin üçüncü halkası olan NG Afyon Wellness & Convention 2012 yılı Haziran ayında hizmete girdi. Kısa zamanda başarıya ulaşan NG Afyon, 5 kalite belgesine birden sahip oldu. NG Hotels, ileriki dönemlerde ise farklı illerde yeni otel projelerine başlamayı planlıyor.

 

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.