• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • Antalya 19 °C

Nezih Üçkardeşler, denize açıldı

Nezih Üçkardeşler, denize açıldı
Nezih Turizm’in sahibi Nezih Üçkardeşler MSC Preziosa ile İstanbul çıkışlı olarak Hırvatistan’da Dubrovnik, İtalya’da Venedik ve Bari, Yunanistan’da Katakalon fam tripi yaptı.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL/DUBROVNİK- HIRVATISTAN-
Yaklaşık 42 yıldan bu yana Türk halkına dünyayı gezdiren deneyimli turizmci Nezih Üçkardeşler, hayalinde olan “Nezih Turizm”i kurduktan sonra kruvaziye turizmi ile denizlere açıldı. Dünyanın sayılı kruvaziyer şirketlerinden MSC turizmin yetkili seyahat acentesi olan Nezih Üçkardeşler, filonun en özel ve en son gemisi MSC Preziosa ile yakın dostları Turizm eski Bakanı Abdülkadir Ateş, İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve işe Gül Mutlu’nun katılımıyla ile birlikte çalıştığı seyahat acentelerine fam trip düzenleyerek Türkiye’nin her yanından müşterilerini MSC ile dünya denizlerinde gezdireceğini gösterdi.

msc-nezih1.jpg

NEZİH ÜÇKARDEŞLER: BU GEMİDE EĞLENECEKSİNİZ

Nezih Turizm’in sahibi Nezih Üçkardeşler MSC Preziosa ile İstanbul çıkışlı olarak Hırvatistan’da Dubrovnik, İtalya’da Venedik ve Bari, Yunanistan’da Katakalon’dan sonra İzmir üzerinden İstanbul’a dönüşlü fam tripe katılan 45 kişiden oluşan grup ile yaptığı toplantıda  “Bu gemide eğleneceksiniz ve keyif alacaksınız. Daha sonra ise bu geziyi bölgelerinizde anlatarak müşterilerinizin gemi ile seyahat keyfini yaşamaların sağlayacaksınız” dedi.

msc-nezih-ekip.jpg

FAM TRİP EKİBİNİ MSC TÜRKİYE MÜDÜRÜ NECLA TUNÇEL YOLCU ETTİ

İstanbul’dan hareket etmeden önce gemide yapılan toplantıya MSC Türkiye Genel Müdürü Necla  Tuncel katıldı. Seyahatte fam tripe katılanlara MSC’nin satış ekibi eşlik etti.

msc-ali.jpg

MSC’nin profesyonel rehberleri Ali Cömertpay, Murat Yılmaz ve Hakan Uzunosman konukları yalnız bırakmadılar. Gemide ve inilen limanlarda onları bilgilendirerek seyahatin verimli geçmesini sağladılar.

ms-prez-kaptan-1.jpg
Nezih Üçkardeşler, eşi Gülten Üçkardeşler ile birlikte Türk yolculara verdiği hizmet nedeniyle  MSC Preziosa'nın kaptanı Raffaele Pontecorvo'ya teşekkür armağanı olarak İznik işi seramik bir tabak armağan etti.

msc-aybars.jpg
MSC Pzeiosa'da Danışman Host olarak Türk yolcularla ilgilenen Aybars Gökmen'e teşekkür edilerek İznik işi tabak verildi

msc-oturma.jpg

FAM TRİP’E ÖNEMLİ KATILIM OLDU

Nezih Turizm’in düzenlediği  Adriyatik Fam Trip’inde Nezih Turizm’in sahibi Nezih Üçkerdaşler ile eşi Gülten Üçkardeşler, Turizm eski Bakanı Abdulkadir Ateş, İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile eşi Gül Mutlu yer aldı. Fam tripe diğer katılanlar ise şöyle:
Üç Bey Turizm’den Muhammet Fahrettin Gülseren ile Ekrem Faruk Gülseren, Argeus Turizm’den Muammer Sak ve Emine Durul, El Dorado Holidays’den İsmail Nejat Bozdağ, Sezek Turizm’den Alp Sezek ile Filiz Sezek, Light Tours’dan Süleyman Kaya ve Perihan Arıkan Kaya, Karden Turizm’den Suat Gürkök ile Gökhan Usta, Bright Tours’dan Salih Zeki Salihoğlu, Agne Tours’dan Yasemin Kaya ve Gökhan Kaya, Ceba Turizm’den Cezir Medin ve Sezer Baybora, Tatil Max’tan Ali Hikmet Atilla ve  Sevim Erdoğmuş Atilla, Oktaman Turizm’den Melek Afanyalı ve Hanife Sandıkçı, Akkuşak Grup’dan Pelin Koçak ve Sinan Koçak, Har Tur’dan Burak Soylu ve İlknur Talay,  Abidos Tur’dan İsmet Balkan ve Fatma Balkan, MSC’den Burak Çalışkan ve Ebru Çalışkan, Ayşe Melek Çalışkan, Halime Demircan, Seda Türedi ile Şahin Türedi, Cipura Tur’dan Efe Kırmızıer ile Necmiye Kılıçoğlu, Ayanis Turizm’den Abdullah Tunçdemir ve Aytaç Tunçdemir, Şirin Turizm’den Murat Şirin ve Emine Korkmaz, TurkiyeTurizm’den Özkan Altıntaş.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.