• BIST 8714.69
  • Altın 3017.587
  • Dolar 34.2879
  • Euro 36.9787
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 20 °C

Mustafa Ulu: Turizm için adayım

Mustafa Ulu: Turizm için adayım
Mustafa Ulu, “Türkiye’de 10 milyon kişinin çalıştığı turizm sektöründe faaliyet gösteriyorum. Sektöre sahip olmamıza rağmen bizi temsil edecek bir vekil yok

KONYA- AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Turizmci Mustafa Ulu, 20 yıldır turizm sektörünü temsil eden hiçbir milletvekilinin çıkmadığını, sektörü temsil için aday adayı olduğunu söyledi.
Ulu, “Türkiye’de 10 milyon kişinin çalıştığı bir sektör olan turizm sektöründe faaliyet gösteriyorum. Maalesef böylesine büyük bir sektöre sahip olmamıza rağmen bizi temsil edecek bir vekil yok. Doktor, avukat, eczacı, işadamı var ama turizmci yok. Bu bir eksiklik. Turizm sektörünü, hac sektörünü ilgilendiren kanunları sektörle alakası olmayan kişiler hazırlıyor. Sektörüm ve şehrim için bir yola çıktım. İnşallah rabbim takdir ederse olur” dedi. Milletvekillerinin halkın içinde olması gerektiğini savunan Ulu, “Çok değerli aday adaylarımız var. Kariyerlerinde çok başarılılar. Bürokraside çok büyük hizmetleri var. Fakat vekillik halkın içinde olmaktır. Konya’yı tanımak, Konya halkı ile iç içe olmaktır. Konyamız güzel bir şehir. Esnafla, cami cemaati ile parklardaki vatandaşlarla iç içe olamadıktan, onları dertleri ile dertlenmedikten sonra vekilliğin bir önemi yok. Çünkü halk ile meclis arasında bir köprü görevi üstlenmek gerekiyor” dedi.

ADAY ADAYLIĞI REKLAM AMAÇLI KULLANILMAMALI
Vekil adaylığının ciddiyet gerektirdiği gerektiğini ifade eden Ulu, ‘işi ehline verin’ düsturuna uyulması gerektiğini belirtti. Ulu, vekil adaylığının reklam amaçlı kullanılmaması gerektiğini vurguladı. Kendi hakkında da bilgiler veren Ulu, “Konya Taşkentliyim. Uzun yıllardır turizm sektöründe faaliyet gösteriyorum. AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu’nda görevim oldu. TÜRSAB Konya BYK Başkanlığı yaptım. Şimdi de sektörüm ve şehrim için aday adaylığı yoluna çıktım” ifadelerini kullandı. Ziyaretten memnun kaldığını ifade eden Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay da, “Sizin gibi isimleri bu yarışta olması bizleri mutlu etti. Konya’ya değer katabilecek, Konya’nın içinde olabilecek kişilerin bu göreve gelmesi bizim arzumuz. İnşallah çıktığınız bu yolda vekillik nasip olur. Hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi. Ziyarette Gazetemiz Kurumsal İletişim Sorumlusu Harun Yılmaz da hazır bulundu.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.