• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Mövenpick İzmir 1 Şubat'ta açılıyor

Mövenpick İzmir 1 Şubat'ta açılıyor
Mövenpick İzmir Oteli Genel Müdürü Alain Rigazzi, grubun Türkiye'de yeni otel yatırımları yapma konusunda girişimleri olduğunu söyledi.

İZMİR-Mövenpick İzmir Oteli'nin açılışı öncesinde otelin tanıtımını yapmak amacıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Mövenpick İzmir Oteli Genel Müdürü Alain Rigazzi, Mövenpick'in Türkiye'deki yatırımlarına çok güvendiğini belirterek, grubun Türkiye'de yeni otel yatırımları yapma konusunda girişimleri olduğunu söyledi.

 

Mövenpick İzmir Otel'in lobisinde düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Rigazzi, birtakım küçük eksiklikler dışında otelin açılışa hazır olduğunu belirterek, 185 odalı otelin açılışının 1 Şubat'ta gerçekleşeceğini kaydetti. Rigazzi, çevrede açılan yeni otellerle birlikte güzel bir rekabet ortamının oluşacağını ifade ederek, "Ben bir kapitalistim. Her zaman rekabetin iyi olduğunu düşünürüm. Ben rekabetin gelişim için iyi bir unsur olduğu düşüncesindeyim" dedi. Mövenpick İzmir Oteli'nin İstanbul ve Bodrum otelleri ile birlikte tanıtımına başlandığını kaydeden Rigazzi, grubun Türkiye'de yeni yatırımlar yapma kararı aldığını söyledi. Yeni yatırımlar yapılmasına yönelik anlaşmaların yapıldığını kaydeden Rigazzi, ''Anlaşmalar yapıldı fakat nerede olduğu, önümüzdeki hafta İsviçre'deki merkezimiz tarafından açıklanacak. Mövenpick, Türkiye'ye ve İzmir'deki yatırımına çok güveniyor'' dedi.

 

İzmir'in turizmde gelişimi için kruvaziyer turizmine önem vermesi gerektiğini ifade eden Rigazzi, kruvaziyer turların İzmir'den başlaması konusunda çaba gösterilmesi gerektiğine dikkat çekti. İzmir'in birinci sınıf bir havaalanı bulunduğunu, kruvaziyer turların İzmir'den başlaması halinde uçak ile bölgeye gelecek turistlerin önemli bir hareketlilik oluşturabileceğini belirtti. Rigazzi, İzmir'in EXPO 2015 adaylığı konusunda ise, organizasyonun İzmir'de gerçekleşmesi halinde bu durumun kente büyük bir tanıtım ve promosyon avantajı sağlayacağını söyledi. 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.