MOSKOVA - Trip Advisor tarafından yapılan bir araştırmaya göre Moskova Dünyada turistlere kötü davranan üçücü şehir seçildi. 1400 turist arasında yapılan araştırmada Paris ve Londra turistlere karşı en kaba davranılan ilk iki şehir seçildi.
Yabancılara karşı bu kadar kaba davranan Londra ayrıca en pahalı olmasına rağmen yinede turistler tarafından Avrupanın en populer destinasyonu oldu.
Londra ve Paris alışveriş, kuzin ve parklar yönünden zenginliği ile popülerliğini ve trendliğini korumaya devam ediyor. Londra aynı zamanda halkının yabancılara karşı en nazik davrandığı şehir seçildi. Bu arştırmadan halkının yabancılara bu kadar nazik davrandığı bu şehirde turizmle uğraşan ve ekmeğini bu sektörden kazanaların yabancılara bu kadar kaba davrandığı ortaya çıkıyor. Bütün bunlara ilave olarak Londra ve Paris Avrupanın en pis iki şehri olarak seçilmiş.
Moskova bu araştırmada yalnız kaba davranışlardan listeye girmiş, araştırmanın diğer klasmanlarında ismi geçmiyor. Geçen sene Moskovayı 4.1 milyon kişi ziyaret etmiş, buda geçen seneye nazaran yüzde 7.5 artış demek. Moskavayı en fazla 296 000 ile Almanlar ziyaret etmiş. Onları Amerikalılar Çinliler, İngiliz ve Fransızlar takip ediyor.
Buda gösteriyor ki insanlar üzerinde moda ve trendler son derece etkili ve insanlar bukadar olumsuzluklara rağmen ne kadar kötü karşılansalar bile bu yerlerin cazibesine kapılarak gitmekten çekinmiyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.