• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Montania'ya En İyi Butik Otel ödülü

Montania'ya En İyi Butik Otel ödülü
Montania Special Class Hotel, Londra’da Dünyanın En İyi Butik Hotelleri Ödül töreninde “Ortadoğu’ nun En İyi Classic Butik Otel” Ödülünü aldı.

LONDRA/MUDANYA- Montania Special Class Hotel, Londra’da Dünyanın En İyi Butik Hotelleri Ödül töreninde “Ortadoğu’ nun En İyi Classic Butik Otel” Ödülünü aldı. 2011'den bu yana yaptığı yatırım ve yenileme çalışmalarıyla dikkat çeken Montania Special Class Hotel, World Boutique Hotel Awards’ ın İngiltere’ nin başkenti Londra’ da bulunan The Montcalm, Marble Arch Hotel’de düzenlediği Dünyanın En İyi Butik Hotelleri Ödül töreninde “Ortadoğu’ nun En İyi Classic Butik Otel” Ödülünü aldı…

montania-odul2.jpg

MONTANIA SPECIAL CLASS HOTEL ÖDÜLLER ALDI
Tören, Dünya’nın dört bir yanından butik otel sahiplerini, turizm yazarlarını, basın mensuplarını, Avustralya, Fiji, Almanya, Hong Kong, İzlanda, Endonezya, Laos, Hollanda, Norveç, Güney Afrika, Sri Lanka, Tanzania, Thailand, İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri’ nden sektör liderlerini bir araya getirdi. Törenin açılış konuşmasını İngiltere Kraliyet Ailesinin Buckingham Sarayındaki yardımcısı Edward Griffiths yaptı.

Türkiye Otelciler Birliği tarafından 1997 yılında “Özel Belgeli Oteller” kategorisinde “Altın Anahtar Ödülü” ve Skal International Istanbul tarafından 2002 yılında “Skalite” ödülü alan Montania Special Class Hotel, birçok platformda sahip olduğu pek çok önemli ödül ve belgeye bir yenisini daha ekledi. Montania, bu yıl, World Boutique Hotel Awards (WBHA) tarafından da gerçekleştirilen Dünya’nın En İyi Butik Hotelleri töreninde “Ortadoğu’ nun En İyi Classic Butik Oteli ” seçildi. Bu yıl dördüncü kez hazırlanan Dünya’nın En İyi Butik Hotelleri’ nde en iyi classic otellerin yanı sıra on iki farklı kategoride öne çıkan başarılı butik oteller belirlendi.

montania-odul3.jpg

BÜYÜK ÖDÜL MUDANYA’YA GELDİ

Montania Special Class Hotel adına “Ortadoğu’ nun En İyi Classic Butik Oteli” ödülünü alan Sümbül Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Akın Esgin, “Böyle bir ödülü, Bursa’ nın bir temsilcisi olarak Mudanya gibi küçük bir kasabaya getiriyor olmak, bunun yapılabilirliğini gösterebilmek bizler gibi idealist girişimcilere cesaret vereceği ve yol göstereceği için çok ama çok mutluyum. Bursa’nın ve Mudanya bölgesinin tanıtımı için Montania Special Class Hotel’ e ciddi yatırımlar yapıyoruz. Çevreye karşı sorumluluğumuzu biliyor, müşterilerimize yüksek kalitede hizmet vermek için çalışıyoruz. 2011 yılında yeniliklerle başladık. Restoranlarımızda ve odalarımızda başlatmış olduğumuz yenileme çalışmalarımız geçtiğimiz Temmuz ayının sonunda tamamlandı. Bu çalışmalarımızın sonucunda misafir konforunu büyük oranda artırdık ve tüm misafirlerimizin bu benzersiz tarihi otelden kusursuz hizmet almalarını sağladık Bu başarıyı yakalamamızdaki unsurlardan en önemlisi takım arkadaşlarımızdan hiç kimseye yapamaz gözüyle bakmamak, tam tersine onların yapabileceğine inanmak oldu”.

montania-odul6.jpg

montania-odul5.jpg

MÜTEVAZI KALARAK BUGÜNLERE GELDİK

Esgin sözlerine şöyle devam etti “Ekibimizdeki her birey, ben dahil olmak üzere çapraz rotasyonlarla adım adım her görevde bulunarak, Satış Müdürümüzden İnsan Kaynakları Müdürümüze, Resepsiyonistimizden Garsonumuza, Montania’ nın kendine özgü geliştirdiği şirket kültürüyle başarıya, disiplinli çalışmaya, misafir odaklı olmaya ve en önemlisi mütevazi kalmaya büyük bir özen göstererek bugünlere gelmiş bulunuyoruz. Bizi bu güne getiren tüm takım arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Aynı zamanda üyesi olduğumuz Mudanya Turizm ve Otelciler Birliği ile de Mudanya da bulunan sektör temsilcileriyle birlikte bölge turizminin gelişmesi için çalışmaya var gücümüzle devam edeceğiz” dedi.

montania-ahu-aysal.jpg

Törende ayrıca, butik balayı otelleri kategorisinde ödül alan “Les Ottomans İstanbul” sahibi Ahu Aysal ve Montania Special Class Hotel’ in sahibi Akın Esgin bu başarılarını bir birlerini tebrik ederek kutladılar.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.