• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

Moğolistanlı gençler boğuldu

Moğolistanlı gençler boğuldu
Sevgililer Günü’nü için İsviçre’den gelen Moğol nişanlılar Sarengerel Dorlıgjav ile Sereter Bat Erdene, Boğaz’da denize düşerek boğuldu

STANBUL- Sevgililer Günü’nü İstanbul’da geçirmek için İsviçre’den gelen Moğol nişanlılar Sarengerel Dorlıgjav ile Sereter Bat Erdene, denize düşerek yaşamlarını yitirdiler.

İsviçre'de üniversite eğitimi alan Moğolistanlı nişanlılar Sarengerel Dorligjav ile Sereter Bat Erdene, yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü için İstanbul’da tatil planı yaptı. İki nişanlı 7 Şubat’ta İsviçre’den İstanbul’a gelerek Beşiktaş’taki beş yıldızlı bir otele yerleşti. Genç sevgililer önceki güne kadar İstanbul’un tarihi yerlerini gezip eğlendi. Gece geç saatlerde otellerine gelen sevgililer, otelde de alkol almaya devam etti.

Sevgilisi için atladı

İddialara göre, aşırı alkollü olan çiftten Sereter Bat Erdene, otelin  Boğaz’la sınır olan istinat duvarlarının üzerinde yürümeye başladı. Bir anda dengesini kaybeden Erdene denize düştü. Olayı gören Bat Erdene’nin kız arkadaşı da sevgilisini kurtarmak için denize atladı. Ancak iki sevgili fırtınanın da etkisiyle dalgalı olan denizden kıyıya çıkmayı başaramadı. Aramalarda önce genç kız Sarengerel Dorligjav’ın cesedine ulaşıldı. Süren aramalarda dört saat sonra da iskele altında Sereter Bat Erdene’nin cansız bedenine ulaşıldı.Olay anı otelin güvenlik kamera kayıtlarından da teyit edildi. Kaza olduğu anlaşıldı.

Cumhurbaşkanı adayıydı

Gençlerden Sarangerel Dorilgjav Moğolistan Adalet Bakanı’nın kızı, Sereter Bat Erdene ise Moğolistan’ın en tanınmış güreşçilerinden ve 2004’ten bu yana milletvekili olan 50 yaşındaki Badmaanyambuugiin Bat-Erdene’nin oğlu.

mogol2.jpg

Ailesi İstanbul’da...

Moğolistanlı genç sevgililerden Sarangeral Dorlig Jav’ın Moğolistan’da parlamenter olan babası D. Doryling Jav ve eşi İstanbul’a geldi. THY’ye ait uçakla Moğolistan’ın Ulanbatur kentinden İstanbul’a gelen baba D. Doryling Jav, anne ve diğer aile üyelerini Atatürk Havalimanı VIP Salonu’nda yetkililer karşıladı. Jav ailesi, kızlarının başına gelen acı olay üzerine konuşmak istemedi. Cenazelerin ise bu akşam Moğolistan’a götürüleceği öğrenildi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.