17 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C
  • Antalya16°C

WYNDHAM HOTELS'DEN TARSUS KONAKLARINA 5 YILDIZLI OTEL

Tarsus’ta Cami-i Nur, Cam-i Cedit, Sofular, Kızılmurat, Tabakhane, Şehit Kerim ve Eski Ömerli mahallelerinde yer alan ve sayıları 236’yı bulan Tarihi Tarsus Evlerinin yürütülen restorasyon çalışmaları ile kamulaştırma sonucu otel oluyor.

Wyndham Hotels'den Tarsus konaklarına 5 yıldızlı otel

11 Ekim 2023 Çarşamba 09:00

TARSUS - Dünyanın en büyük otel gruplarından Wyndham Hotels & Resorts'ten, Tatsus'a 5 yıldızlı otel geliyor. Bu kapsamda, Tarsus Yatırım ve Turizm Otelcilik A.Ş. tarafından yapılan yatırım ile Tarsus Kızılmurat, Cam-i Cedit ve Sofular mahallelerinde bulunan 10 konak, tarihi dokusu korunarak restorasyondan geçirilecek.

wyndham-hotels,-tarsus.JPGTarsus’ta Cami-i Nur, Cam-i Cedit, Sofular, Kızılmurat, Tabakhane, Şehit Kerim ve Eski Ömerli mahallelerinde yer alan ve sayıları 236’yı bulan Tarihi Tarsus Evlerinin yürütülen restorasyon çalışmaları ile kamulaştırma sonucu otel oluyor.

wyndham-hotels,-tarsus-001.JPGTarsus Yatırım ve Turizm Otelcilik A.Ş. tarafından yapılan yatırım ile Tarsus Kızılmurat, Cam-i Cedit ve Sofular mahallelerinde bulunan 10 konak, tarihi dokusu korunarak restorasyondan geçirilecek. Adından da, 5 yıldızlı otel konseptiyle yerli ve yabancı misafirlerin konaklayabileceği 70 oda kapasiteli bir yapı olarak yakında hizmete girecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA