• BIST 9693.46
  • Altın 2506.298
  • Dolar 32.5775
  • Euro 34.7696
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 18 °C

Mercan Turizm tanıtımı sürdürüyor

Mercan Turizm tanıtımı sürdürüyor
Mercan Turizm Başkanı Dr. Cüneyt Mengü: Türkiye’nin yurtiçi ve yurtdışında tanıtımlarını sürdererek imajımızı koruyoruz

İSTANBUL- Türk turizminin yaşadığı büyük krize rağmen yurtiçi ve yurt dışında tanıtımları sürdüren seyahat acentelerinin başında gelen Mercan Turizm Başkanı Dr. Cüneyt Mengü “Türkiye’nin giderek kötüleşen imajını düzeltmek için yıllardır çalıştığımız iş ortaklarımızın yanına giderek turizmin devam ettiğini hatırlatıyoruz. Herşeye rağmen Türkiye’nin tanıtımına devam ediyoruz. Dokunma, yakın olma, konuşma ve ikna etme özelliklerimizi kullanıyor, Türkiye’nin zenginliklerini sunarak anlatıyoruz.” dedi.

mercan-kayseri.jpg

mercan-kayseri3.jpg

DESTINASYON TANıTıMı YAPıYORUZ
Yıllardanberi Ortadoğu ve Körfez ülkelerine çalışan bölgenin en önemli acentlerinden olan Mercan Turizmin Başkanı Dr. Cüneyt Mengü, Türkiye’nin keşfedilmeyen ve dünya turizmine sunulacak bir çok yerinin bulunduğunu belirterek “Destinasyon tanıtımı yaparak Türkiye’nin kötü imajıın gözlerden uzak tutmaya çalışıyoruz. Ülkemizde dünyanın görmediği ve bir kere geldikleri zaman bir daha vazgeçemeyecekliri doğal, kültürel zenginlikler bulunuyor. Yurtdışı tanıtımlarda Türkiye’yi keyfetmeleri için davet ediyoruz ve onlara bu güzellikleri anlatıyoruz. Bu günlerde geçecektir”dedi.

mercan-turizm2.jpg

ORTADOĞU VE KÖRFEZDE TANITIMLAR SÜRÜYOR
Mercan Turizm geçtiğimiz aylarda yurtdışında Ürdün Amman’de , Lübnan Beyrut’ta iş ortağı otelcilerle birlikte önemli tanıtım toplantıları yaparak Ortadoğu’dan Türkiye’ye turist gönderen en güçlü yaklaşık 500 seyahat acentesi ile bir araya geldi. Daha sonra ise her yıl olduğu gibi Arap dünyasının turizm zirvesi olan Dubai Arabian Travel Market-ATM Turizm Fuarı’nda dev bir stand ile ekibiyle yer alarak tanıtımları sürdürdü.

mercan-turizmbursa.jpg

METEX İLE TÜRKİYE’Yİ TANITIYOR
Yurtiçinde ise Bursa, Giresun gibi illerde düzenlediği “Metex” buluşmaları ile bir çok ilde workshoplar düzenledi. Şimdi ise Trakya’nın keşfedilmeyen noktaları olan İğneada’ya iş ortakları ile tanıtım gezileri düzenliyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.