• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

Mekke’ye Fairmont’tan 3 otel

Mekke’ye Fairmont’tan 3 otel
Fairmont Raffles Hotels International (FRHI) Mekke'deki 3 büyük oteli Mekke Clock Royal Tower, Raffles Mekke Palace ve Swissotel Mekke, İstanbul'da tanıtıyor.

İSTANBUL- Fairmont Raffles Hotels International (FRHI) grubu Kabe'nin çevresinöde gökdelen şeklinde yer aldığı için müslüman dünyasında büyük tekpi çeken Mekke Clock Royal Tower başta olmak üzere 
Mekke'deki 3 büyük otelini İstanbul'da tanıtıyor.

raffles-mecca.jpg

FHİ'nin kutsal topraklarda yapacağı Mekke Clock Royal Tower, Raffles Mekke Palace ve Swissotel Mekke, İstanbul WOW Hotel'de düzenlenecek bir toplantıyla turizm sektörüyle hac tur operatörlerinin önde gelen temsilcilerine tanıtılacağı duyuruldu.

anmet-hozain.jpg

FRHI Mekke'nin Genel Müdürü Ahmet Hozaien, "Dünyanın en büyük Müslüman nüfusuna sahip ülkelerinden birinde hacı ve umre ziyaretçilerine en iyi hizmeti vermeye hazırlanan bu yeni otellerimizi tanıtıyoruz" dedi.
Türkiye'nin yıllar içinde hacca gidenler sayısında önemli artışlar sağladığını belirten Hozaien, FRHI Mekke'nin tanıtımına bu nedenle Türkiye'den başladıklarını belirtti. Hozaien Türk hacılara en iyi hizmeti verebilmek için Mekke Clock Royal Tower otelindeki restoranlardan birinin de Türk mutfağından örnekler sunan "Lezzet" restoran olduğunu bildirdi.
Mekke'de 3 büyük otel projesi yapacağını duyuran gruptan yapılan açıklamada açılacak olan 3 dev otelle ilgili detaylı bilgiler yer aldı.

raffles-mekke-palace-.jpg

MEKKE CLOCK ROYAL TOWER: Kabe ve Mescid-i Haram'a yürüme mesafesinde bir konuma sahip. 76 katlı bu yeni otel, Kral Abdül Aziz'in himayesindeki Abraj Al Bait Kompleksi'nin merkezi durumunda. 17 kilometre uzaktan bile görülebilen kraliyet saati, namaz saatlerini Müslümanlara iletme görevini de görüyor. Otel 1542 oda, 9 restoran ve 8 toplantı odasına sahip BULUNUYOR.

RAFFLES MEKKE PALACE: 214 suiti ve Kabe manzarasıyla misafirlerine ayrıcalıklı bir konaklama imkanı sunuyor. Kişiye özel kahyaların, misafirlerin ihtiyaçlarını onlar söylemeden tahmin ettikleri otelde, 4 uluslararası restoran, sekreterya hizmetleri de veren iş merkezi, 2000'den fazla İslami kitaba ev sahipliği yapan bir kütüphane ve son teknolojinin kullanıldığı toplantı odaları yer alıyor.

SWISSOTEL MEKKE: Şehre gelen hacılara Arap misafirperverliğini İsviçre otelcilik anlayışıyla sunuyor. Mescid-i Haram'a yürüme mesafesindeki otel toplam 1487 odaya sahip bulunuyor.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.