• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

Mehmet Gem’den örnek davranış

Mehmet Gem’den örnek davranış
Tursapnet Moderatörü Mehmet Gem, TürsaB Başkan Adayı Emin Çakmak ile Türsab Hepimizin yönetiminde yer aldığı için görevi bıraktığını bildirdi.

İSTANBUL- TÜRSAB Genel Başkanlığına aday olan Emin Çakmak ve ekibinin oluşturduğu "Türsab Hepimizin" yönetim kadrosunda yer alacak olan Tursapnet Moderatörü Mehmet Gem, örnek bir demokratik bir tavır sergileyerek Moderasyon Ekibi içindeki görevinden ayrıldı.
Mehmet Gem “Herkes zamanı gelince görevi birilerine bırakmalıdır. Türk turizmine zarar değil fayda getirmek için buradayız. Biz Türk turizminde çalışanları saygılı olduğumuz için böyle bir davranış sergiledik. İnşallah başkalarına örnek olur”dedi. Mehmet Gem, bundan böyle Tursapnet’te görüşlerini herkes gibi kendi imzasıyla yayınlayacağını ve turizmci arkadaşlarına görüşlerini paylaşacağını söyledi.

TURSAPNET’TE TARAFSIZLIK ANLAYIŞIYLA HAREKET ETTİM
Mehmet Gem açıklamasında “Platformu tarafsızlık, meslek etik ve ahlakına, en önemlisi platformun gücünü paraya tahvil etmeden sadece meslektaşlarımız için yardımlaşma, paylaşım ve bilgilendirme amacının devam etmesi adına gönüllü olarak üzerime almış olduğum sorumluluğu yerine getirmeye çalıştım” diyerek “Bugün itibarı ile artık taraf olmam sebebi ile platformu hiçbir tartışma ortamına çekmemek için bu kararı aldığımı tarafınıza bildirmek istiyorum” dedi.

Mehmet Gem’in açıklaması şöyle:

Sevgili Meslektaşlarım, Değerli Platform Üyeleri,

2012 Nisan Ayı itibarı ile görev aldığım TURSAPNET Turizmciler ve Seyahat Acenteleri Platformu Moderasyon ekibi içindeki görevimden, 17.03.2016 tarihi itibarı ile ayrılıyorum.

04 – 06 Aralık 2015 tarihleri arasında yapılacak olan genel kurulumuzda TURSAB HEPİMİZİN yönetim kurulu kadrosunda bulunacağım.

Platformu tarafsızlık, meslek etik ve ahlakına, en önemlisi platformun gücünü paraya tahvil etmeden sadece meslektaşlarımız için yardımlaşma, paylaşım ve bilgilendirme amacının devam etmesi adına gönüllü olarak üzerime almış olduğum sorumluluğu yerine getirmeye çalıştım.

Bugün itibarı ile artık taraf olmam sebebi ile platformu hiçbir tartışma ortamına çekmemek için bu kararı aldığımı tarafınıza bildirmek istiyorum.

Seçim sürecinde yapacağım tüm yazışmalarım kendi şirket ünvanım ve adım ile yayınlanacaktır.

Bundan sonra TURSAPNET platformunda yapacağım tüm yazışmalar kendimi ve şirketimi bağlayacaktır.

Bu süreç içersinde platformumuza göstermiş olduğunuz ilgi ve anlayışınız için hepinize saygılarımı sunuyorum.

Aranızdan bilerek yada istemeyerek kırdıklarım oldu ise özür dilerim.

En büyük teşekkürü ise Platformun kurucusu Sayın Cemal KIZILTAN abime gönderiyorum, bana bu görevi güvenip tevdi ettiği için şükranlarımı sunuyorum.

Bir teşekkür de Sevgili arkadaşım Selma YILMAZ’a, Kurucu moderatör Cemal Kızıltan ile ilk görev almam konusunda vesile olduğu için….

Platform üyesi büyüklerime, küçüklerime, arkadaşlarıma, abilerime, ablalarıma en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Mehmet GEM

TURSAPNET

TURIZMCILER VE SEYAHAT ACENTELERI

PLATFORMU MODERASYON EKIBI
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.