• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 17 °C

MATSO Başkanı Güngör: ''Manavgat ekonomisini turizm oluşturuyor'

MATSO Başkanı Güngör: ''Manavgat ekonomisini turizm oluşturuyor'
Matso Başkanı Seydi Tahsin Güngör, ''Hayatını kaybeden merhum başkanımız Ahmet Boztaş'ın çalışmalarının takipçisi olacağız. Başkanımızın Manavgat'a hizmet etmede bayrağı devraldım.   Manavgat'ın çok dinamik ekonomisi var. Bunuda turizm oluşturuyor.''dedi.

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya -
MATSO Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı video konferans yöntemi ile Meclis Başkanı Ömer Kasapoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.  Meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülerek kabul edildi.

Toplantının açılışında Meclis Başkanı Ömer Kasapoğlu, Covid 19 nedeniyle hayatını kaybeden Başkan Ahmet Boztaş’ı anarak Manavgat’a çok büyük hizmetler yaptığını söyledi. Başkan Kasapoğlu, yeni Başkan Seydi Tahsin Güngör’e de hayırlı olsun dileğinde bulunarak Manavgat iş dünyasına ve Manavgat'a güzel hizmetler etmesini diledi. Matso Başkanı Seydi Tahsin Güngör, ''Hayatını kaybeden merhum başkanımız Ahmet Boztaş'ın çalışmalarının takipçisi olacağız. Başkanımızın Manavgat'a hizmet etmede bayrağı devraldım.   Manavgat'ın çok dinamik ekonomisi var. Bunuda turizm oluşturuyor.''dedi.

matso-baskani-seydi-tahsin-gungor,-003.jpg
matso-baskani-seydi-tahsin-gungor,-002.jpg
matso-baskani-seydi-tahsin-gungor,-001.jpg

BAŞKANIMIZIN BEKLENMEDİK VEFATI HEPİMİZİ DERİN BİR ÜZÜNTÜYE BOĞMUŞTUR

Toplantıda konuşan MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör,   Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş’ın, Covid 19 nedeniyle beklenmedik vefatının kendilerini derinden etkilediğini belirterek “Bu ayrılık biz çalışma arkadaşlarını, üyelerimizi, iş dünyamızı, Manavgat’ımızı büyük bir üzüntüye boğmuştur. Başkanımız Ahmet Boztaş’a bir kez daha üyelerimiz ve Manavgat için verdiği emek, katkı, hizmet, mücadeleler için teşekkür ediyorum. Başkanımızı sevgi, özlem, saygıyla anıyor, Yüce Allah’tan rahmetler diliyor, ailesine, sevenlerine, MATSO Ailesine, Manavgat İş Dünyasına sabırlar diliyorum” dedi.

BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE HAREKET EDECEĞİZ

Kendilerini MATSO yönetim kurulu başkanlığına layık gören yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Güngör,  “MATSO Ailesi olarak Meclisimiz, Yönetim Kurulumuz, Meslek Komitelerimiz, Disiplin Kurulu Muzla birlik ve beraberlik içinde üyelerimiz ve Manavgat için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

BAŞKANIMIZ BIRAKTIĞI HİZMET BAYRAĞINI, EN ÜST NOKTALARA TAŞIYACAĞIZ 

Başkan Güngör şunları söyledi; “Sonsuzluğa uğurladığımız Başkanımız Ahmet Boztaş’ın düşünce, fikir ve projeleri doğrultusunda bize emanet kalan hizmet bayrağını, en üst noktalara taşıyacağız.  Bu yolda Siz değerli Meclis Üyelerimizin varlığı, desteği, katkıları bizim en önemli gücümüz olacaktır. Ahmet Boztaş başkanımızın başlattığı hizmet kervanı, acısı yüreğimizde, kararlı ve azimli mücadelesi akıllarınızda her zaman, her şartta, durmadan daha ileriye yürüyecektir. Önümüzdeki dönemde de ayrı-gayrı olmadan, sen-ben olmadan, biz bilinci ve ruhu ile, elbirliği, fikir birliği, gönül birliği ile çalışmalarımız Odamızın tarihine, kimliğine, vizyonuna, üyelerine, Manavgat’ımıza ve bizlere yakışır bir şekilde devam edecektir.

 

SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR EKONOMİ İÇİN MATSO OLARAK ÇALIŞMALARININ ÖNEMİNİN FARKINDAYIZ

Manavgat Organize Sanayi Bölgesi, Selçuklu Kervan Yolu Projesi, üyelere yönelik toplantılar, eğitimler, markalaşma, tanıtım, turizm, tarımın, ticaretin ve ihracatın geliştirilmesi, lobi çalışmaları yine çalışmalarımız içerisinde öncelikli konular olacaktır.  Kentimizde sürdürülebilir bir ekonominin güçlü kılınmasında MATSO olarak çalışmalarımızın öneminin farkındayız ve bu yolda Odamızın tüm organları ile görevimizin başındayız, sorumluluğumuzun bilincindeyiz.

matso-baskani-seydi-tahsin-gungor,.jpg

BAŞSAĞLIĞI VE TAZİYE BULUNAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Boztaş’ın vefatı nedeniyle Başta TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere,   Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu,  Antalya milletvekillerimiz, TOBB Ticaret Odaları Konsey Başkanı Sayın Gürsel Baran, TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Sayın Faik Yavuz, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Davut Çetin ve Antalya Ticaret Borsası Başkanı Sayın Ali Çandır ile oda/borsa başkanları mız, siyasiler  cenaze törenine gelerek, ziyarette bulunarak, telefon ederek, mesaj göndererek acımızı paylaşan, başsağlığı dileklerini ileten herkese Şahsım ve Odamız adına teşekkür ediyorum. Başkanımız Ahmet Boztaş’a bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum, Mekanı cennet olsun.  Ailesine, sevenlerine, iş dünyamıza, üyelerimize, bizlere sabırlar diliyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 2564 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.