• BIST 9057.95
  • Altın 2296.889
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0593
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 21 °C

MASTOB Başkanı Barut: Her şey dahil olmazsa olmaz

MASTOB Başkanı Barut: Her şey dahil olmazsa olmaz
MASTOB Başkanı Cengiz Haydar Barut, her şey dahil sisteminin dünya turizminde bir trend olduğunu, “ben bunu kabul etmiyorum” deme lüksünün olmadığını söyledi.

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
MANAVGAT/ANTALYA - Manavgat Side Turizm ve Otelciler Birliği (MASTOB) Başkanı Cengiz Haydar Barut, her şey dahil sisteminin dünya turizminde bir trend olduğunu, ben bunu kabul etmiyorum deme lüksünün olmadığını bunun bir sistem olduğunu belirterek, "Her şey dahil sistemi olmazsa olmaz. Değişme şansı da yok. Bugünden yarına değiştiririm diyemezsiniz. Her şey dahil özellikle Avrupa ülkelerinde çocuklu ailelerin tercih ettiği tatil sisteminin adıdır." dedi.

mastob-baskani-cengiz-haydar-barut-001.jpgAkdeniz çanağındaki ülkeler Yunanistan, İspanya, İtalya ve Güney Fransa gibi ülkelerinde her şey dahil konseptinde hizmet verdiğine dikkat çeken Barut, ''' Bu konsenpten vazgeçtim diyemeyiz. Buda turizmde tercih sistemi. Müşterinin isteğine ben yokum diyemezsiniz. Halihazırda bu sistem yükselen trend. Bölgemizdeki konaklama tesisleri de bu sistemle hizmet veriyor. Otellerde kalan konuklarımızın yüzde 95'i tesislerimizden çok memnun. '' diye konuştu.

mastob-baskani-cengiz-haydar-barut.jpgTuristlerin otel dışına çıkarılmadığı söylentilerine katılmadığını vurgulayan Barut, turizmciler fuarlara katılarak 3 bin kilometre uzaklıktan turisti getirdiğini kaydetti. Barut, şu bilgileri verdi:'' Esnafımızda bölgemize gelen turistleri cazibe alanları oluşturarak otel dışına çıkmasını sağlamalı. Bölgemizin turist ağırlığını başta Almanlar olmak üzere Batı Avrupa ülkeleri ile Rusya gFederasyonu oluşturuyor. Manavgat turizmden yıllık 4 milyar Dolar ülke ekonomisine döviz girdisi sağlıyor.''

mastob-baskani-cengiz-haydar-barut-002.jpg
mastob-baskani-cengiz-haydar-barut-003.jpg
mastob-baskani-cengiz-haydar-barut-004.jpg
mastob-baskani-cengiz-haydar-barut-005.jpg
mastob-baskani-cengiz-haydar-barut-006.jpg

Bu haber toplam 8647 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.