• BIST 9203.37
  • Altın 4296.947
  • Dolar 39.6155
  • Euro 45.6765
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 30 °C
  • Antalya 28 °C

Malezya'da turizmciler buluştu

Malezya'da turizmciler buluştu
Malezya Kültür ve Turizm Bakanlığı Aeromeet 2013 toplantısı içen 20 ülkeden 100’e yakın seyahat acentesi ve gazeteci Kuala Lumpur’da buluştu.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
KUALA LUMPUR / MALEZYA
- Malezya Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın turizm cennetleri olarak sunduğu Kuala Lumpur ve Lankawi’de düzenlediği Aeromeet 2013 toplantısı içen 20 ülkeden 100’e yakın seyahat acentesi ve gazeteci Kuala Lumpur’da buluştu.

malezya-8.jpg

malezya-11.jpg

malezya-5.jpg

malezya-6.jpg

malezya-7.jpg

malezya-2.jpg

malezya-3.jpg

2020 HEDEFİ 36 MİLYON TURİST

Asya’nın gerçeği olarak turizmde yeniden tanıtım kampanyaları başlatan Malezya Başbakanı’nın “WMY 2014 Ulusal Misyonumuz olacaktır” şeklindeki sözleri hatırlatılarak 2020’de 36 milyon turist 168 RM gelir hedefledikleri belirtildi. 2014 için dış ve iç turizm olarak hedeflerinin ise 28.3 milyon turist olduğu anlatıldı. Türkiye’nin dünya turizminde önemli bir yere sahip olduğunu belirten Malezya Turizm Ofisi, Asya ile Avrupa’yı ve Amerika’yı bağlayan önemli bir merkez olan İstanbul’dan başta Türk Hava Yolları olmak üzere yapılan uçuşların Malezya’ya katkısının büyük olduğu anlatıldı.

malezya-1.jpg

DÜNYAYI DAVET ETTİLER

İstanbul Malezya Turizm Ofisi’nden Pazarlama Yetkilisi Sacide Tuba Barçkin başkanlığında İzmir Burak Tur Genel Müdürü Ahmet Şeker, turkiyeturizm.com’dan Özkan Altıntaş, Focus on Turkey dergisi sahibi Suat Töre katıldı.

malezya-9.jpg

Qatar Airways’in uçağı ile İstanbul’dan hareket eden heyet uzun bir yolculuktan sonra Doha üzerinden Kuala Lumpur’a vardı. Kualal Lumpur Havalimanı’nda Malezya Turizm Bakanlığı rehberi Marie Gerardine Teo tarafından karşılanan heyet Rusya’dan gelen grupla birlikte özel otobüsle The Royale Bintang Hotels&Resorts Group’a ait yeni yapılan süper lüks The Royale Chulan Kuala Lumpur Oteli’ne yerleşti.
Kısa bir istirahatten sonra Malezya Turizm Bakanlığı tarafından verilen topluca brifingte Aeromeet 2013 hakkında bilgiler verildi. Barkovizyon eşliğinde gezi programı anlatıldı. Bu arada geziye katılan gruplar ve sorumluları birbirleriyle tanıştırıldı.
Daha sonra orkestra eşliğinde düzenrlenen kokteyl ve yemekte Malezya mutfağından örnekler sunuldu.Pdogram bugün Petronas Tower denilen ikiz kulalar ve Tuala Lumpur gezisi ise devam ediyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.