• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

LykiaWorld'e dalış sertifikası

LykiaWorld'e dalış sertifikası
LykiaWorld Ölüdeniz Dalış Merkezi, dünyanın en saygın dalış kuruluşu olan PADI'nin dalış kurslarını düzenleme hakkını elde etti.

MUĞLA- Akdeniz’in mavi sularında dalış keyfi yaşatan LykiaWorld Ölüdeniz Dalış Merkezi, dünyanın en saygın dalış kuruluşu olan PADI'nin verdiği Instructor Development Centre (IDC) ünvanını alarak Master Scuba Diver Trainer seviyesine kadar tüm PADI kurslarını düzenleme hakkını elde etti.

Türkiye’nin gözde dalış merkezlerinden LykiaWorld Ölüdeniz Dalış Merkezi, çeşitli dalış seçenekleri, mükemmel servis, kaliteli konaklama ve masmavi sularının yanına PADI IDC Statüsü’nü ekledi. Saygın dalış kuruluşu PADI’nin kurslarını berrak denizine taşıyacak olan LykiaWorld Ölüdeniz Dalış Merkezi, Instructor Development Center unvanını alarak Master Scuba Diver Trainer seviyesine kadar tüm PADI kurslarını düzenleyebilecek. Dalış güvenliği ve profesyonel servis bilincini benimseyen LykiaWorld Ölüdeniz Dalış Merkezi, PADI Gold Palm Career Development Center (CDC) olma yolunda ilerlemeye devam ediyor.

 

Tutku dolu bir kariyer için!

Dalmanın hayat tarzı olduğunu düşünenler, LykiaWorld Ölüdeniz Dalış Merkezi kariyer programlarına katılarak derin sulara dalmanın keyfini kariyer hedefine taşıyabilir.

Dalış tutkunları üç hafta gibi kısa bir sürede Open Water kursundan başlayarak Silver programını tamamlayıp PADI Divemaster olarak profesyonel dalış hayatına ilk adımı atabilir veya sekiz hafta sonunda Platinum programını tamamlayıp yeni kariyer hedefine en üst noktadan başlayarak emin adımlarla ilerleyebilirler.

Mart ve Kasım ayları arasında LykiaWorld Dalış Merkezi’nin tüm hizmetlerinden yararlanabilirsiniz

LykiaWorld Ölüdeniz Dalış Merkezi Mart ve Kasım ayları arasında hizmet veriyor. Merkezde PADI ve CMAS çerçevesinde, yeni başlayanlar için dalış kursları ve deneyimli dalgıçlar için sertifikalarını ileri taşıyarak eğitimci olabilecekleri kurslar veriliyor.

Kıyıdaki üç farklı dalış noktası dışında dalgıçlar, 30 kişilik kapasiteye ulaşmış botlarla mağaralar, mükemmel drop-off’lar, tüneller, çeşitli su altı manzaraları ve batıklarla dolu 25 dalış noktasına taşınabiliyorlar. Akdeniz’in mavi sularına dalan dalgıçlar yavru barakuda sürüleri, tetik balıkları, Orfoz ve papağan balıklarından ahtapot, ton ve uskumruya kadar denizin eşsiz hayatına tanıklık ediyorlar.

Dalış Merkezi aynı zamanda, 8-12 yaş arası çocuklara dalış dersleri de veriyor. Bu anlamda LykiaWorld Ölüdeniz Dalış Merkezi, Akdeniz’in büyülü sularıyla çocukların tanışmasını sağlayan birkaç tesisten biri.

Tesisin dalış ekibi, PADI ve CMAS sertifikalı ve İngilizce dahil 6 farklı dilde eğitim veren eğitimcilerden oluşuyor. Kurslar deneme dalışlarından, PADI Divemaster aşamasına kadar veriliyor. Dileyen kendi ekipmanlarını kullanabiliyor, kendi ekipmanı olmayanlar ise tesisten her türlü ekipmanı kiralayabiliyor.

Dalgıçlar yalnızca Dalış Merkezi’nin olanaklarından değil, LykiaWorld Ölüdeniz’in 19 havuzu, 10 restoranı, 19 tenis kortundan da faydalanabiliyor. Ayrıca Thalasso, Spa & Güzellik Merkezi’nde vücutlarını dinlendirecek programlardan yararlanırken, çocukları da Çocuk Cennetinde oyun dünyasına dalıyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.