• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

Lykia yöneticiler toplantısı

Lykia  yöneticiler toplantısı
Lykia Group "İşinin Lideri" temalı yöneticiler toplantısını 15-17 Şubat 2008'ta, Antalya Belek Papillon Zeugma Otel'de gerçekleştirdi.

ANTALYA- Türk turizm sektörünün lider kuruluşlarından Lykia Group "İşinin Lideri" temalı yöneticiler toplantısını 15-17 Şubat 2008'ta, Antalya Belek Papillon Zeugma Otel'de gerçekleştirdi.

Toplantıda Lykia Group yöneticileri "ekibin lideri olmak, diğer çalışanlara ve liderlere kendi göreviyle ilgili öncülük etmek, işini daima geliştirmek ve ileriye taşımak, yeniliğe açık olmak" gibi konuları iki gün boyunca uzmanının ağzından dinleme fırsatı buldu.

Dinlence, kültür, kongre ve golf turizmi alanlarındaki yatırımlarıyla Türk turizminin parlayan yıldızı LykiaGroup "İşinin Lideri" temalı yöneticiler toplantısını Antalya'da düzenledi.

Davranış Bilimleri Enstitüsü Başkanı Psikolog Dr. Emre Konuk ve Tria Yönetim Danışmanlık Eğitim Genel Müdürü Lerzan Kakçıoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen toplantılarda, iki gün boyunca LykiaGroup yöneticileriyle 'İşinin Lideri' olmanın püf noktaları paylaşıldı.

Yöneticilerinin başarılı ve doğru seçim yapan liderler olmasını ve motivasyonlarının artmasını hedefleyen Lykia Group'un "İşinin Lideri" toplantısında Psikolog Dr. Emre Konuk "Dünyanın en iyi yöneticileri neyi farklı yapar?" başlıklı bir konuşma gerçekleştirdi.

Konuk, üstün performans gösteren tüm üst düzey yöneticilerin satış, verimlilik, karlılık, çalışan kaybı söz konusu olduğunda diğerlerine göre ciddi bir fark yarattığını ifade etti.

Konuşmasında 400'ü aşkın şirket ve 80 bin üstün performans gösteren yöneticiyle 20 ülkede gerçekleştirilen araştırmaları özetleyen Konuk, yöneticilerin ekipleriyle ilişkilerini düzenlemelerine katkı sağlayacak bir harita sunmak amacıyla şu sorulara cevap aradı:

En iyi yöneticilerin ortak özellikleri nedir? Neyi farklı yapıyorlar? Ekiplerinde çalışan bağlılığı ve müşteri bağlılığı niye yüksektir? Ekiplerini nasıl yönetirler? Performansı nasıl izlerler? Yetenek nasıl bulunur ve yönetilir?

Yönetici Danışmanı Lerzan Kakçıoğlu'nun önerileriyle devam eden Yöneticiler Toplantısı Antalya tesisi gezisi ve yöneticilere pratik çözümler yaratma fırsatı veren atölye çalışmalarını takiben gala gecesiyle son buldu.

Yöneticilerin liderlik konusundaki eğitimini keyifli dakikalarla birleştirdiği "İşinin Lideri" yöneticiler toplantısının Lykia Group'un çalışanlarına verdiği önem ve girişimci ruhu geliştirmeye yönelik atılımlarıyla turizmdeki farklı çizgisini her geçen gün daha da yükselteceğini bir kez daha göstermiş olduğu ifade edildi.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.