• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Lüks arayan IC Hotels'e geliyor

Lüks arayan IC Hotels'e geliyor
Misafirlere kendilerini özel hissettirdiklerini belirten İC Hotel Residence Genel Müdürü İsmail Çağlar, Adonis.com ile online satışta büyüdüklerini söyledi.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
CEZAYİR/İSTANBUL-
Antalya’nın Kundu, Aksu Mevkiinde yer alan ve IC Hotels’in özel kategorideki butik tesisi olan İC Hotel Residence Genel Müdürü İsmail Çağlar “Butik hizmet verdiğimiz için lüks arayan misafirler tesisimizi tercih ediyor”dedi.

ismail-caglar-cezayir.jpg

ic-hotel1a.jpg

ismail-caglar-tunus1.jpg

ÖZEL HAVUZLU VİLLALARIMIZ TERCİH EDİLİYOR

İC Hotel Residence otelde VIP hizmeti verdiklerini ve misafirlerin kendilerini özel hissetmelerini sağlamak için ellerinden geleni yaptıklarını belirten İsmail Çağlar, son üç yıldır Adonis.com ile çalıştıklarını ve online satış hizmeti aldıklarını söyledi. Tesiste bulunan villaların özel havuzlu olmaları nedeniyle Ortadoğu ülkelerinden gelen zengin müşterilerden ilgi gördügünü belirten İsmail Çağlar uluslararası konfora sahip oldukları için her ülkeden misafir aldıklarını anlattı.

ic-hotel1.jpg

İC HOTELS’İN MARKA DEĞERİ YÜKSELDİ

Rusya ve BDT ülkelerinden gelin konukların son yıllarda sürekli geldiğini belirten İsmail Çağlar şunları anlattı:
“IC Hotels’in verdiği özel hizmet nedeniyle marka değeri giderek yükseldi. Bu bizim kozumuz haline geldi. Bu nedenle iç turizminde tercih edilen oteli haline geldik. Türk Hava Yolları’nın Fas, Tunus, Cezayir’den Antalya’ya doğrudan uçuşlarının olması Kuzey Afrika’dan gelen misafir sayımızın artmasına neden oldu. Ancak Cezayir ve Tunus’un Avrupa ülkeleri için turizm ülkesi olması bizim için dezavantaj oluşturuyor.

ic-hotel2.jpg

ismail-caglar-fas.jpg

CEZAYİR TURİZMİNDE HİZMET KÖTÜ, TÜRKİYE AVANTAJLI

Bu arada özellikle Cezayir turizminde verilen hizmetin yeterli olmayışı, bu ülkenin Türkiye için en verimli ülke olmasını sağlıyor. Adonus Turizm ile yaptığımız Kezey Afrika tanıtımında Türkiye’ye olan ilginin Zezayir’de oldukça yüksek olduğunu gördük. Bu nedenle yaz aylarında Cezayir’den hatırı sayılır misafir alacağımızı umuyoruz. Yaptığımız görüşmelerden verimli sonuçlar aldık. Geçen yıllarda gelmeyen başlayan Cezayirli misafir sayısını artırmayı hedefliyoruz. Zincir otel olduğumuz için yatak sayımız yeterli oluyor. Bunun dışında Rusya ve Ukrayna gibi Rusça konuşulan ülkelerde turizmi ne olacağı belli değil. Ancak bu pazarlarda yapılacak tınatam etkinliklerinde yer alarak pazarın güçlenmesini arzılıyoruz.

ic-hotel5.jpg

IC HOTELS RESIDENCE

2007 Temmuz ayında hizmete girdi. Uzak doğu mimarisine, özel tasarlanmış peyzajı ve ayrıcalıklı servis anlayışı ile hizmet veriyor. IC otellerinin özel kategorideki butik tesisidir. Kundu - Aksu Mevkiinde Antalya şehir merkezine 25 km ve Antalya havaalanına da 15 km uzaklıktaki IC Hotels Residence misafirlerine lüks ve konforu yaşatıyor. Özgün ve seçkin bir tatili 44 adet lüks villalardan oluşan 70 dönümlük yeşil bir alanda müşterilerine romantizm ve keyif ile beraber sunuyor.
Tesiste; 1000 m² üzerine kurulmuş içinde bir fitness salonu, Türk hamamı, sauna, mutfak, yemek odası, oturma odası, üç yatak odası, bakıcı odası ve 105m² havuz bulunuyor. Ayrıca bir adet “Presidential Villa”, iç tasarımını Fendi Casa’nın yapmış olduğu 4 adet “Superior Deluxe Villalar” ise tesisin şüphesiz ki en gözde yerini oluşturuyor. Bali Deluxe, Bali, Lake Deluxe ve Lake Villalar ise tesiste hem lüksü hem de en ince detayı yaşamanız için düşünülmüş seçkin villa tipleri olarak görülüyor. 

ic-hotel4.jpg

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.