• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

La Blanche Spa&Resort’a sertifika

La Blanche Spa&Resort’a sertifika
Bodrum turizminde yıldız gibi parlayan La Blanche Spa&Resort, engelli turizminde önemli bir belge olan “Engelli Dalış Sertifikası” aldı.

ZAFER BAYKAL-TÜRKİYE TURİZM
BODRUM
- Son yıllarda Bodrum turizminde yıldız gibi parlayan La Blanche Spa&Resort, engelli turizminde önemli bir belge olan “Engelli Dalış Sertifikası” aldı. La Blanche Spa&Resort, tesiste engellilere yönelik imkanları artırdığı ve bu konudaki başarılı çalışmaları nedeniyle Hollanda’nın IAHD-(İnternacional Association of Handicapped Divers adlı kuruluşundan sertifika aldı.

lablanche-2.jpg

SERTIFIKA’YI IAHD MANAGING DİREKTÖRÜ VERDI
Sertifika, IAHD Managing Director’ü Gerard Oijnhausen tarafından La Blanche Spa&Resort Genel Müdürü İhsan İlter ve Satış Koordinatörü Pınar Eldem Çulhaoğlu’na verildi. Always ANB Travel Genel Müdür’ü Sander Damen ve otelin personeli katıldığı törende Satış Koordinatörü Pınar Eldem Çulhaoğlu, misafirlerinin konforu için her türlü hizmete hazır olduklarını belirtti. IAHD’nin verdiği sertifikaya göre La Blanche Spa&Resort, otelinde konaklıyan engelli misafirlerin “dalış” yapabilecekleri belgelendi

lablanche-5.jpg

BAŞARıLı ÇALıŞMALARıN ÖNCÜSÜ
Çankırı inşaat bünyesinde bulunan Güvercinlik Amara ve Turgutreis La Blanche Spa&Resort Oteli’nin Satış Koordinatörü Pınar Eldem Çulhaoğlu, “ Turizm sektörünün 2015 içinde yaşadığı sıkıntılara rağmen yılmadan çalıştık. Turist sayısındaki azalmaya rağmen, her iki otelinde satışlarında ve ziyaretçilede azalma olmadı” dedi.

lablanche-7.jpg

ÇULHAOĞLU: ENGELLİ TURİZMİ İÇİN YENİDEN YAPILANMA
Satış Koordinatörü Pınar Eldem Çulhaoğlu, “Güvercinlik’teki Amara ve Turgutreis’teki La Blanche Spa&Resort adlı tesislerde engelliler için özel odalar yer alıyor. Bu çalışmalarımız, yabancı turizm acentalarının dikkatini çekti. Dünyada giderek geliyen engelli turizm pazarından pay almayı hedefledik” dedi.

lablanche-3.20151028155346.jpg

İHSAN İLTER: FARKLI TURİZM ANLAYIŞI GELİŞTİRDİK
La Blanche’ın Genel Müdürü İhsan İlter ise iyi bir ekip çalışması yaptıklarını belirterek “Turizmde yeni hedefler belirledik. Engelli turizmi de bunlardan biridir. Yeni sezonda yeni turizm farklılıkları üzerinde çalışmalar sürdürüyoruz” şeklinde konuştu. 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.