• BIST 9678.33
  • Altın 2504.672
  • Dolar 32.5831
  • Euro 34.8411
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • Antalya 21 °C

Kurban Bayramı tatilinı yaşayın

Kurban Bayramı tatilinı yaşayın
Odeon Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı, Kurban Bayramı'nda hem sevdiklerini ziyaret edin, hem de tatil yapın diyerek fırsatlar sunuyor

İSTANBUL- Odeon Tours, 10 günlük Kurban Bayramı tatili için çok uzağa gitmek istemeyenlere öneriler sunuyor. Odeon Tours İç Pazar Müdürü Mehmet Kamçı Kurban Bayramı’na ilişkin tahminlerini de paylaştı.
Odeon Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı, Eylül ayı sonuna kadar sürmesi planlanan Kurban Bayramı’na özel kampanyaların Türk tatilcilere cazip fiyat alternatifleri oluşturmaya devam ettiğini belirtti. Kamçı; Kurban Bayramı’nda hem sevdiklerini ziyaret edip, hem de tatil yapmak ama çok da uzağa gitmek istemeyenlere yurtiçi ve Kıbrıs alternatiflerini öneriyor.
Bu yıl Kurban Bayramı’nın Türk tatilcilere dokuz gün süreli bir bayram tatili fırsatı sunduğunu yineleyen Kamçı; beklentilerinin tatile çıkmayı planlayan tüketicilerin bu dokuz günlük süreyi ikiye bölerek değerlendirecekleri doğrultusunda olduğunu belirtti. Kamçı “Tatilcilerin, 9 günlük sürecin yarısını aile ve akraba ziyaretleri, diğer yarısını da tatil amaçlı planlamalarını bekliyoruz. Misafirlerin bir kısmı bayram öncesi, bir kısmı da bayram ertesini tatil dönemi olarak planladıklarından otellerde 9 güne yayılan bir bayram doluluğu oluşacağını tahmin ediyoruz. Bu doğrultuda ortalama konaklama ve seyahat sürelerinin de 4-5 gün arasında oluşacağını söyleyebiliriz. Hala rezervasyonlarını yaptırmamış tatilcilere ellerini çabuk tutmalarını öneriyoruz” diye konuştu.

EN ÇOK RAĞBET GÖREN TATİL YÖRELERİ
Kamçı, 2012 yılında hava koşulları ve otellerdeki doluluk oranlarından dolayı Akdeniz Bölgesi’nin, Ege Bölgesi’nden daha çok talep aldığını belirterek; “Bu yıl bayramın Ekim ortalarına kadar gelmiş olması nedeniyle Ege otelleri de Türk tatilcilerinin tercihleri arasında önemli bir yer tutuyor. Kemer, Belek, Side gibi Antalya ve çevresindeki tatil beldeleri ile Bodrum, Çeşme, Kuşadası en fazla rağbet gören yerler. Özellikle her şey dahil tatile olan ilgi büyük. Güneşin son demlerinin yaşanacağı Ekim ayında tatilcilere bu bölgeleri öneriyoruz” diye konuştu.

‘KURBAN BAYRAMI’NDA YAKLAŞIK 460 BİN KİŞİ SEYAHAT EDECEK’
Kamçı, Kurban Bayramı tatil döneminde Türkiye'de kaç kişinin yurtiçi, kaç kişinin de yurtdışında tatile çıkacağı hakkında tahminlerini de paylaştı. Kamçı; “2012 Kurban Bayramı verilerine bakacak olursak yurt içinde geçen yıl yaklaşık 400 bin kişi seyahat etmiş. Bu rakamın 2013 Kurban Bayramı’nın 9 gün olacağını dikkate alarak yüzde 15’lik bir artış ile 460 bin civarında gerçekleşeceği kanaatindeyiz. Yurt dışında ise bu rakamın 200 bine yakın sayıda gerçekleşeceğini söyleyebiliriz” diye konuştu.

ODEON TOURS’DAN HER 100 TL'LİK ALIŞVERİŞE, 50 MİL
Miles&Smiles üyeleri, tüm yurt içi otel (şehir otelleri hariç) rezervasyonları ile THY uçaklı Kıbrıs paketlerinde her 100 TL harcama karşılığı 50 bonus mil kazanıyor.
Tur programları hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak için Odeon Tours Çağrı Merkezi 444 0 684’yi arayabilir, www.odeontatil.com adresine ulaşabilirsiniz.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.