• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • Antalya 36 °C

Korel Thermal Resort'ta sağlık

Korel Thermal Resort'ta sağlık
Türkiye'nin termal başkenti Afyonkarahisar'da misafirlerine hizmet veren Korel Thermal Hotel hizmetlerine yenilerini ekleyerek tesiste sağlıklı yaşam sunuyor.

AFYONKARAHİSAR- Türkiye'nin termal başkenti Afyonkarahisar'da misafirlerine hizmet veren Korel Thermal Hotel hizmetlerine yenilerini ekliyor. Otel sağlığın ve güzelliğin ön plana çıktığı projelerle hizmet veriyor. 329 Oda ve 1000 yatak kapasiteli otelde Standart, Connection (Bağlantılı Oda) Teras, Corner, Large, Junior, King, President Suit ve Engelli odaları bulunmaktadır. Bütün odalar şık ve konforlu, ihtiyaca cevap verecek şekilde özenle tasarlandı.

RESTORANLAR DİZİSİ
İki adet açık yüzme havuzu (1 adet bayanlara özel, 1 adet bay-bayan birlikte kullanılan aile havuzu), 4 adet kapalı yüzme havuzu, 4 adet termal havuz, çocuk havuzu, su kaydırakları yer alıyor. Ayrıca bir Ana Restaurant, bir A’la Carte Restaurant, beş bar (Pool bar, Lobby bar, Vitamin bar, Orient cafe, Yakut bar), seminer, ziyafet ve konferans salonları bulunuyor. İnternet cafe, oyun salonları (satranç, tavla, dart, kart oyunları, masa tenisi, bilardo, bowling salonu bu bölümü tamamlıyor.

TÜRK HAMAMI VE SPA
Mini Club, SPA Merkezi, masajlar, Türk hamamı, kese-sabun, sauna, buhar odası, cilt bakım üniteleri, bitki banyoları ile farklılık sunuyor. Otelde bay bayan kuaför salonu, otopark, fotoğrafçı, çamaşırhane, oda servisi, animasyon, canlı müzik, fitness center, pilates, kütüphane, mağazalar bulunuyor.

 

SAĞLIĞIN 'MERKEZ'INDE SAĞLIKLI TOPLANTILAR

Yaklaşık 5 bin metre kare alan üzerinde kurulan kongre ve kutlama geceleri gibi çeşitli organizasyonlar için adlarını değerli taşlardan alan 11 adet toplantı ve çok amaçlı balo salonları bulunmaktadır. Ayrıca yeni İnci Salon'umuz kolonsuz, Uluslararası organizasyonlara uygun, Simultane özelliği ile banket sisteminde 1600, toplantı organizasyonlarında 2000 kişilik kapasitelidir. Eş zamanlı Kongre-Seminer –Banket veya büyük organizasyonlara ev sahipliği yapılabilmekte.

 

FiZiK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ

Merkezimiz Sosyal Güvenlik Kurumu ile anlaşmalı olup ,SGK, TBMM, Anayasa Mahkemesi Başkanlığı,CGM (Promed), Acıbadem Sigorta,Anadolu Sigorta ve  Agis ile anlaşmalı olup Sevksiz başvuruda bulunulabiliyor. Kliniğimiz 2 Uzm.Dr ve profosyenel sağlık personeli  ile hizmet vermektedir. Kliniğimizde ameliyatsız bel ve boyun fıtıkları tedavisinde %85 başarısı olan DRX9000 Spinal Decompresyon cihazı bulunmaktadır. Cybex sistemi  ile kas – eklem hastalıkları  rehabilitasyonu ve kas testi yapılmaktadır.Kliniğimizde  kişiye özel thermal su içeren egzersiz havuzu da bulunmaktadır. Kireçlenmelerde ve tendinitlerde  PRP tedavisi ve ozon tedavisi uygulanmaktadır.


CİLT BAKIMI MERKEZİ
Güzellik merkezimizde, alanında uzman sertifikalı personellerimizle , cildinize ihtiyacı olan en iyi bakımı yapıyor. Cilt bakımınızda doğal ürünler kullanılıyor… Cildiniz nefes alıyor, özel maske ve kremler sayesinde yepyeni bir görünüme sahip oluyorsunuz. Beden ve zihin yorgunluğunu atmanın yolu Korel Spa Merkezi’nden geçiyor.

KENDİ ÇİFTLİKLERİNDEN GELEN GIDALAR
Korel Thermal Otel’de Türk mutfağının geleneksel yemeklerini tadacağınız ferah açık-kapalı restoranlar hizmet veriyor. Kendi çiftliklerinde tamamı hijyen koşullarda özenle yetiştirilen büyük ve küçükbaş hayvanların entegre tesislerde kesimi yapıldıktan sonra otele gelen etler birbirinden lezzetli yemeklerde yerini alıyor.  Yörenin doğal ortamı, suyu ve meralarının etlere kattığı farklı lezzetler, sofralara özenle taşınıyor.

ZAFER HAVALİMANI MÜŞTERİ SAYISINI ARTIRDI
Mufakta ve açık büfe sunumlarında serada yetişen ürünler misafirlere sunuluyor. Günümüzde sağlık turizmine verilen değerin artmasını da göz önüne alan Korel Termal Otel, yurtiçi ve yurtdışında başlattığı yazılı ve görsel tanıtımlarıyla yerli misafirlerin yanı sıra yeni açılan Zafer havalimanı ile yabancı misafir sayısını da arttırmaya devam ediyor. Korel Thermal Resort Clinic & SPA sıradışı vizyonu ve yenilikçi yönetim anlayışıyla turizm sektöründe farklı bir otel olma yolunda ve kendi alanında pek çok ilke imza atarak insana duyduğu saygıyı hizmetine yansıtmanın onurunu yaşıyor.
Korel Thermal Otel, sadece dinleneceğiniz ya da eğleneceğiniz bir mekân değil; aynı zamanda sizi sağlığınıza kavuşturan bir şifa merkezi. Burada her türlü konforu bulabilir, ailenizle birlikte hoşça vakit geçirebilirsiniz…

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.