• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 19 °C

Kongre sektörü korona virüsüne karşı ittifak yaptı

Kongre sektörü korona virüsüne karşı ittifak yaptı
AIPC ve UFI, koronavirüse karşı alınması gereken önlemleri içeren mekânlar için uygulamaları kapsayan bir rehber yayınladı.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
AMSTERDAM / ISTANBUL- AIPC, ICCA, UFI ve SISO, koronavirüs tehdidiyle mücadele çabalarında güçlerini birleştirdi. Dört dernek de sektör genelinde korona virüse karşı direnç göstererek (Our events are open for business) "Etkinliklerimiz iş için açık" kampanyası ile kendilerini tanıtıyor. Kampanya ilk olarak 4 Mart'ta UFI ve SISO tarafından başlatıldı, ancak şimdi  diğer büyük endüstri dernekleri katıldı. Bazı iptallere veya ertelemelere rağmen, dünyadaki birçok etkinliğin planlandığı gibi gerçekleştiği duyurulması amaçlanıyor. 

iicca.png

aipc,-icca,-ufi-.jpgAIPC, Uluslararası Kongre Merkezleri Birliği, ICCA Uluslararası Kongre ve Kongre Derneği ve UFI Küresel Sergi Endüstrisi Derneği'dir. SISO Bağımsız Gösteri Organizatörleri Derneği'dir.

aipc,-icca,-ufi--002.jpgAIPC Başkanı Aloysius Arlando şunları söyledi: “Şu andaki öncelikli konu personelimizin ve müşterilerimizin sağlığı ve güvenliği olsa da, ev sahipliği yaptığımız olayların ekonomik toparlanmayı takip etmede önemli bir rol oynayacağını da aklımızda tutmalıyız . Bir kampanya ve bu noktayı vurgulayan bir ittifakta işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. ”

icca-baskani-james-rees-.pngICCA Başkanı James Rees şunları ekledi: “G3 İttifakı'nın bir parçası olarak ICCA, COVID-19'un önemli ölçüde bozulmaya neden olurken, dünya çapında birçok olayın gerçekleştiğini ve bunun için harika sonuçlar verdiğini vurgulamamız önemlidir. paydaşları, genellikle programlarını mevcut koşullara göre uyarlarlar. ICCA bu kampanyayı çok destekliyor ve işbirliği şu anda her zamankinden daha önemli. ”


ufi-baskani-mary-larkin.pngUFI Başkanı Mary Larkin şunları söyledi: “Dünya Sağlık Örgütü WHO Genel Müdürü Tedros Adhanom Ghebreyesus, küresel koronavirüs salgını ile uğraşırken en büyük varlıklarımızın gerçekler ve dayanışma olduğunu söyledi. Kampanyanın konusu bu ve bu konuda da birlikte çalışmamızı harika kılan şey bu. ”

Koronavirüs hakkında en güncel bilgiler için şu adresleri ziyaret edin:
Kampanya web sitesi: www.supportingevents.org
ICCA’nın web sitesi: www.iccaworld.org/covid-19/
UFI’nin web sitesi www.ufi.org/coronavirus

202O YILI KONGRE İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI
kongre.png
kongre-001.png
kongre-002.png


rehber.JPG

REHBER HAZIRLANDI

AIPC ve UFI, koronavirüse karşı alınması gereken önlemleri içeren  mekânlar için uygulamaları kapsayan bir rehber yayınladı. AIPC, Uluslararası Kongre Merkezleri Birliği ve Uluslararası Fuar Endüstrisi Birliği UFI, koronavirüsün ele alınmasında mekânlar için iyi uygulamalar için bir rehber yayınladı. Kılavuz, devam eden faaliyetlerinde onları desteklemek için tüm AIPC ve UFI üyelerine dağıtılıyor.

kongre-sektoru.jpg
AIPC Başkanı Aloysius Arlando şunları söyledi: “Bu Kılavuz, böyle bir sorun karşısında işbirlikçi eylemin önemini vurgulamak ve tavsiye ve bilgilerde daha fazla tutarlılık sağlamak amacıyla iki kuruluşumuz arasında işbirlikçi bir proje olarak oluşturuldu.  Sadece kendi içinde önemli bir kaynak olarak hizmet etmekle kalmayıp, aynı zamanda ilgili üyelerimiz için daha da faydalı hale getirecek diğer bilgi kaynaklarına bağlantılar sunması umudumuz ve beklentimizdir”.

UFI Başkanı Mary Larkin şunları ekledi: “Hiçbir kaynak böylesine geniş ve sürekli gelişen bir konuda mevcut olan tüm bilgileri yakalayamayacak olsa da, bu Kılavuz yöneticilerin ihtiyaçlarını mümkün olduğunca alakalı hale getirmek için bir cevap çerçevesi sunmaktadır. COVID-19 durumu ve buna bağlı etkiler geliştikçe, ilgili, pratik bilgi ve deneyimlerin miktarı artmaya devam edecek ve bunu gelecekteki güncellemelere yansıtacağız”.

Kılavuz, AIPC ve UFI üyeleri tarafından kendi web sitelerinde www.aipc.org ve https://www.ufi.org/industry-resources/research/topical-reports/special-industry-topics/ adresinden indirilebilir .

Ayrıca, rehber endüstri dernekleri arasında ilgili kaynakların karşılıklı alışverişi için bir anlaşma kapsamında endüstrinin tüm üyelerine de sunulacak.

Bu haber toplam 5052 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.