• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 17 °C

Kıbrıs'ta indirimli tatil yapın

Kıbrıs'ta indirimli tatil yapın
Coral Travel & ODEON Tours Ekim ayı için sonbaharın son demlerinde Kıbrıs turlarında yüzde 20’ye varan indirimlerle tatil fırsatı sunuyor

ANTALYA- Türkiye pazarındaki tüketiciye 2006’dan beri tatil hizmetleri sunan ODEON Tours, 2014 yılı itibarı ile faaliyetlerine OTI Holding’in global tur operatörü markası Coral Travel ile devam ediyor. Coral Travel & ODEON Tours Ekim ayı için Kıbrıs turlarında yüzde 20’ye varan indirimlerle tatil fırsatı sunuyor. Özellikle tarihi ve doğasıyla büyüleyen Kıbrıs, tatilseverlere sonbaharın son demlerini keyifle yaşama imkanı sunuyor.

KAMPANYALAR KıBRıS’ıN CAZIBESINI ARTıRıYOR

Coral Travel & ODEON Tours’un güz döneminde otel paket fiyatlarında uyguladığı kampanyalar Kıbrıs’ın cazibesini artırıyor. ‘‘5 gece kal 4 gece öde’’, “7 gece ve üzeri konaklamalarda hafta içi fiyat” , ‘‘Balayı çiftleri için %20 indirim’’ gibi kampanyalarla ve 135 TL’den başlayan fiyatlarla tatil fırsatı sunan Coral Travel & ODEON Tours’un önerdiği Kıbrıs otelleri, zor beğenen tatilseverlerin beklediği standartlarda hizmet veren oteller arasından seçiliyor.

 

DERIN TARIH

Tarih boyunca, Eski Mısır’dan Hitit’e, Finikeliler’den Asurlular’a, Mısır’dan İran Pers’e, Eski Yunan’dan Ptolemiler’e, Roma’dan Bizans’a, Haçlılar’dan Lüzinyan’a, Venedik’ten Osmanlılara kadar pek çok farklı kültürün geçiş noktası olan Kıbrıs, sahip olduğu tarihi miras ile de beklentilerin çok üzerinde bir atmosfer sunuyor. Kıbrıs’ın şirin kenti Girne'de muhteşem manzarası ve tarihi zenginliği ile Bellpaias Manastırı, St. Hilarion Kalesi, Girne Kalesi, Tank ve Mavi Köşk ziyaret edilebilecek en güzel yerler olarak öne çıkıyor. Başkent Lefkoşa'da Selimiye Camisi ve Büyük Han, Magosa'da ise Salamis Harabeleri, Namık Kemal Zindanı, Othello Kalesi ve Güzelyurt'ta Antik Soli Kenti mutlaka görülmesi gereken yerler arasında yer alıyor. Kıbrıs’ta binlerce yıllık görkemli yapılar eşliğinde farklı medeniyetlerin izlerini sürmek mümkün oluyor.

 Kıbrıs doğanın çok cömert davrandığı muhteşem güzellikleri ile büyülüyor. Ada orkideleri, endemik bitkileri, Karpaz Milli Parkı’ndaki yabani eşekleri, uçsuz bucaksız kumsalları, Caretta Caretta’ları ve Chelonia Mydos ile doğa harikalarını sevenler için de ideal bir destinasyon olarak öne çıkıyor. Son yıllarda dalış sporlarıyla ön plana çıkan adada, Girne’nin doğu ve batısında bulunan 20’ye yakın dalış noktalarında ahtapot, murana, rengarenk süngerler ve mercanların yaşamını keşfetmek de mümkün. Kuzey Kıbrıs'ta doğal yapısı hiç bozulmamış olan Karpaz Yarım Adası da mutlaka ziyaret edilmesi gereken yerler arasında görülüyor.

Kıbrıs’ta dünya mutfağından lezzetler sunan birbirinden şık restorantlar, cafeler ve barlar sevilen lezzetleri misafirlere sunuyor. Adada bulunan casinolar da renkli zamanlar geçirmek ve şansını denemek için alternatif bir eğlence kaynağı olarak öneriliyor.

Kıbrıs’a gitmek çok kolay

Kıbrıs’a giriş T.C. vatandaşları için nüfus cüzdanı veya pasaport ile yapılabiliyor. Giriş çıkışlar için geçerli olmayan ehliyet, araç kiralamada zorunlu. Coral Travel & ODEON Tours, GSM hatları için yurtdışı paketi satın alınmasını tavsiye ediyor.

 

Tatil planlarında gidilecek yer kadar ulaşım kolaylığı da önemli. Coral Travel & ODEON Tours en iyi otelleri seçerek, en uygun ve en ekonomik uçak ulaşım hizmetlerini kapsayan Kıbrıs turlarını misafirlerine sunuyor. Bora Jet ile Sabiha Gökçen, Bursa, Kayseri ve Trabzon’dan Kıbrıs’a direk uçuşlu promosyon paketler sunan Coral Travel & ODEON Tours’un sunduğu avantajlı paketler 31 Ekim’e kadar devam edecek.

ODEON Tours’dan her 100 TL’lik alışverişe, 50 mil

Türk Hava Yolları’nın turizm alanındaki ilk program ortağı Coral Travel &ODEON Tours, Miles&Smiles üyelerine, yurt içi ve Kıbrıs otel rezervasyonları ile tüm uçaklı tur paketlerinde her 100 TL harcama karşılığında 50 bonus mil kazandırıyor.

Oteller, indirim fırsatları, ulaşım imkanları ve tüm diğer detaylar hakkında bilgi almak ya da kayıt yaptırmak için Coral Travel Çağrı Merkezi 444 0 684’ü arayabilir, www.coraltatil.com adresine ulaşabilirsiniz.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.