• BIST 9524.59
  • Altın 2504.807
  • Dolar 32.5602
  • Euro 34.555
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • Antalya 15 °C

KETOB'un yeni başkanı Şener Gürler

KETOB'un yeni başkanı Şener Gürler
KEMER Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nin (KETOB) genel kurulunda tek listeyle seçime giren Şener Gürler, başkan seçildi.

KEMER - Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nin (KETOB) genel kurulunda tek listeyle seçime giren Şener Gürler, başkan seçildi. 
KETOB'un olağan genel kurul toplantısı ilçe merkezindeki bir otelde yapıldı. Toplantıya, Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan, Belediye Başkanı Mustafa Gül de katıldı. İlk olarak 2014- 2017 yılları arası yönetim ve denetim kurulu raporlarıyla gelir, gider hesaplarının okunması ve ibrasının ardından aynı dönemlere ait faaliyet raporları sunuldu. Raporların ardından tek listeyle seçime giren Şener Gürler ve listesi KETOB'un yeni yönetimi olarak seçildi.
Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan, özellikle bölgede turizmin temel taşlarından olan otelcilere yıl boyunca özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, KETOB'un artık eğitim kurumlarına da destek olmasını istedi.

Belediye Başkanı Mustafa Gül, kendisinin de otel işletmecisi ve temelden yetişmiş turizmci olduğunun altını çizerken, otelciler kazanırsa verdikleri vergilerle belediyenin de kazanç elde ettiğini, bu nedenle tanıtım çalışmalarında turizm işletmelerinin belediyeyle omuz omuza çalışması gerektiğini vurguladı.

Toplantı sonrası teşekkür konuşması yapan yeni KETOB Başkanı Şener Gürler de şunları söyledi:

"Ülkemizde ve dünyada başka bir benzeri olmayan Kemer'imizin marka değerini yükseltmek, her yıl dünyada ve ülkemizde yeni turizm destinasyonlarının açıldığı bu dönemde daha çok önem kazanmıştır. Bölgemizi vazgeçilmezler ve ilk tercih edilenler arasına sokmak bölgedeki herkesin birincil hedefi olmalıdır. Bu bağlamda ilçemizin turizminin mihenk taşları olan otellerimizin hizmet kalitesinin, misafir memnuniyetinin üst seviyeye çıkartılması, kalifiye personellerin otellere kazandırılmasıyla ilgili çalışmalar, otellerin birbirleriyle özel ve kamu kurum ve kuruluşlarıyla olan ilişkilerinin ideal bir şekle getirilmesi, sorun ve isteklerin diyalog yolu ile hızlı ve otellerimizin lehine sonuçlandırılması KETOB'un özünü oluşturmuş ve oluşturacaktır. Hedefimiz başarılara ulaşmak için birlikten kuvvet doğar ilkesi ile önümüzdeki dönemde birliğimizin gücünü daha da arttırmak için bütün otel işletmelerinin KETOB'a daha çok sahip çıkmalarını ve KETOB'a üye olmayan otel işletmelerinin de bu birliğin çatısına üye olmak için davet ediyorum."

Bu haber toplam 4962 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.