• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Kempinski'de harika bir yılbaşı

Kempinski'de harika bir yılbaşı
Kempinski konukları, 4 gecelik konaklama, gurme kahvaltı ve yılbaşı gala yemeğinden oluşan tatil programıyla 2008’e keyifle girecek.

Derya Duysak-Türkiye Turizm


BODRUM-Yeni yıla Bodrum’un sakin atmosferinde Kempinski lüksüyle girmek isteyenleri unutulmaz bir yılbaşı programı bekliyor. Kempinski konukları, 4 gecelik konaklama, gurme kahvaltı ve yılbaşı gala yemeğinden oluşan tatil programıyla 2008’e keyifle girecek.

 

Ege Denizi’nin incisi Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, yeni yıla Bodrum’un eşsiz atmosferinde ‘merhaba’ demek isteyenler için unutulmaz bir yılbaşı programı hazırladı. Kempinski lüksü ve kalitesinin damgasını vuracağı yeni yıl programı; deniz manzaralı ve balkonlu odalarda konaklama, açık büfe kahvaltı, havaalanından transfer imkanı, yeni yıl gala yemeğinin yanı sıra ailenin minik bireylerinin de unutulmadığı özel imkanlar içeriyor.

 

Kempinski Bodrum’un konuklarına sunduğu eşsiz Barbaros Koyu manzarası eşliğinde, 28 Aralık–4 Ocak tarihleri arasında geçerli olan konaklama paketinde; öğlen 12.00'ye kadar devam eden günlük ‘gurme kahvaltı’, altı farklı lezzetten oluşan ‘Yeni Yıl Gala Yemeği’ (eğlence ve limitsiz yerli içecekler dahil), yeni yıl ‘brunch’ı ve küçük misafirler için yeni yıl partisi yer alıyor.

 

Yeni yıla caz melodileriyle girin

Kempinski Hotel Barbaros Bay’de kutlanacak yılbaşı gecesinde, çağdaş cazın Türkiye'deki en önemli temsilcilerinden biri olan Aşkın Arsunan ve ‘Blue Print Project’, birbirinden güzel melodilerle eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak. Arsunan’ın vokal performansı ise yeni yılda uzun süre kulaklarınızda hoş bir esinti bırakacak.

 

Yeni yıla Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’da girmek isteyenler için 

dört gecelik konaklama ücreti tek kişi 837 euro, çift kişi 1.133 eurodan başlıyor. Otelde konaklamayı tercih etmeyecek misafirler için yeni yıl gala yemeğinin fiyatı kişi başı 150 euro. Ek konaklama ücretleri ise gecelik olarak tek kişilik odada 118 euro, çift kişilik odada 148 eurodan başlıyor. Tüm fiyatlara oda, kahvaltı ve %18 KDV dahil bulunuyor.

 

Kempinski misafirleri, 0–12 yaş arasındaki çocukları için konaklama ücreti ödemiyor; 6–12 yaş arası çocuklar için günlük 10 euro kahvaltı bedeli ödeniyor.

 

Miniklere özel yılbaşı partisi

Kempinski Hotel Barbaros Bay’de yılbaşı eğlencesinden minik misafirler de geri kalmayacak. 4–12 yaş çocuklar için otelde profesyonel bir ekip eşliğinde ücretsiz yeni yıl partisi düzenlenecek.

 

Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’un keyfini çıkarmak isteyenler 0252 311 03 03 numaralı telefondan ve www.kempinski-bodrum.com web adresinden rezervasyon yaptırabilir.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.