• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Kempinski Bodrum'a Ludwig

Kempinski Bodrum'a Ludwig
Axel Ludwig, Ekim 2007 tarihi itibariyle Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’un Genel Müdürlük pozisyonuna getirildi.

Derya Duysak-Türkiye Turizm


BODRUM- Dünya turizminin önde gelen merkezlerinden Moskova’daki Kempinski’de otel müdürlüğü görevini başarıyla yerine getiren 36 yaşındaki Axel Ludwig, turizm sektörü ve otelcilik deneyimlerini Kempinski Bodrum’a taşıyacak.

Axel Ludwig, Ekim 2007 tarihi itibariyle Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’un Genel Müdürlük pozisyonuna getirildi. Axel Ludwig, son olarak Hotel Baltschug Kempinski Moskova’da otel müdürü olarak görev yapıyordu.

 



Bonn doğumlu 36 yaşındaki Ludwig, kariyerine Koenigswinter’deki Maritim Hotel’de aşçı olarak başladı. 8 yıl boyunca Almanya ve İsviçre’deki birçok ünlü otel ve restoranda aşçılık yapan Ludwig, daha sonra Patenkirchen-Garmisch’deki Hotel and Catering Management College’a devam etti. Sonrasında Maritim proArte Hotel Berlin’de Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Ludwig, burada Oda Servisleri, Ziyafet, Etkinlik Satışı bölümlerinde çalıştıktan sonra, Yiyecek ve İçecek Müdürlüğü pozisyonuna terfi etti.

 



Ardından Düsseldorf’daki Arabella Starwood Airport Hotel’de Yiyecek ve İçecek Müdürü olarak göreve başlayan Ludwig, 2003 yılında Kempinski ailesine katıldı. Yiyecek ve İçecek Müdürü olarak Kempinski Hotel Atlantic Hamburg’da göreve başlayan Ludwig, 2005 yılında Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Oradan Rusya’ya gönderilen Ludwig, Hotel Baltschug Kempinski Moscow Otel Müdürü olarak görev yaptı. Buradaki görevinin ardından Ludwig Kempinski Hotel Barbaros Bay Genel Müdürü olarak Bodrum’a geldi.

 

Zengin tarihi dokusuyla ünlü Bodrum’un Barbaros Koyu’nda bulunan Kempinski Hotel Barbaros Bay, her biri 200m2 ve özel girişi bulunan 2 presidential suit, 11 junior suit, 12 tek kişilik suit ve deniz manzaralı 148 lüks odasında misafirlerini ağırlıyor. Misafirler aynı zamanda otel bünyesinde bulunan dünyaca ünlü spa merkezi Six Senses Spa ile lüks içinde yenilenme imkanı da buluyor.

 

Axel Ludwig, Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’da görev yapacak olması nedeniyle mutluluk duyduğunu ve yeni gelişmeleri heyecanla beklediğini ifade ediyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.