• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

Kemer'e 'Torununu al da gel'

Kemer'e 'Torununu al da gel'
GATAB) ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Uras, Kemer yöresindeki otellerde kış sezonunda ''Torunu al da gel'' kampanyası başlatılacağını söyledi.

ANTAlYA-Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Uras, Kemer yöresindeki otellerde kış sezonunda ''Torunu al da gel'' kampanyası başlatılacağını söyledi.

GATAB Başkanı Yusuf Uras ve Avrupa-Türkiye Turizm İş Konseyi Başkanı Hüseyin Baraner, basın mensupları ile bir araya gelerek ''Torununu al da gel'' kampanyasını tanıttılar. Uras, fikir babası Baraner olan kampanyayı Şubat ayında İstanbul'da düzenlenecek turizm fuarı EMİTT'te, çeşitli aktivitelerle  başlatacaklarını belirtti.

 

Kemer yöresinin Türk turizminin en önemli bölgelerinden biri olduğuna dikkati çeken Uras, ''Bu kampanya ile 120 bin yatak bulunan Kemer yöresinde kış turizmini canlandırmayı amaçlıyoruz. Daha sonra Almanya'da bu kampanya için tanıtım toplantıları ve çeşitli aktiviteler düzenlenecek. Avrupalı emeklilerin dikkatini çekmek için çalışmalar yapacağız'' dedi. Uras, başlatılacak kampanyayla gelecek kış aylarında  Kemer yöresindeki otelleri doldurmayı hedeflediklerini söyledi.

       

Avrupalı emekliler çalışandan daha pahalı

       

Avrupa-Türkiye Turizm İş Konseyi Başkanı Hüseyin Baraner de, ''Torununu al da gel'' kampanyasının dünyada ilk defa Kemer yöresinde uygulamaya konulacağını söyledi.

Baraner, kampanyayla ilgili şu bilgileri verdi:

''Avrupalı emekliler, torunlarını iş yoğunluğu nedeniyle belli günlerde belli saatlerde sevebiliyorlar. 'Torununu al da gel' kampanyası ile Avrupalı emeklilerin kış aylarında torunları ile Kemer yöresinde tatil yapması amaçlanıyor. Avrupalı emekliler, çocuklarından yüzde 25 daha paralı. Çünkü emekliler evini almış, bankada da parası var. Ellerindeki parayı torunları ile harcamak istiyorlar. Torunları ile Kemer'de bir araya gelip, hem torun sevgisini tadacaklar hem de tatillerini geçirecekler. Başlatacağımız kampanyayı tanıtmak için Avrupa'da çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Kampanya etkisini önümüzdeki yıldan itibaren göstermeye başlayacaktır. Bu kampanyayla yüzbinlerce Avrupalı emeklinin Kemer yöresine gelmesi sağlanacak.''(

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.