• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Kemerde sokaklar yenileniyor

Kemerde sokaklar yenileniyor
Turizm bölgesi Kemer Belediyesinin yeni Mahalledeki asfalt ve kaldırım çalışmalarının inceleyen Başkan Hasan Şeker, "Temiz bir Kemer hazırlıyoruz" dedi.

ANTALYA- Turizm bölgesi Kemer Belediyesinin yeni Mahalledeki asfalt ve kaldırım çalışmaları devam ediyor. Yoğun bir şekilde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hasan Şeker, “Seçim için değil, kalıcı hizmetler yapıyoruz. Kemer bir turizm bölgesidir. Her yönüyle gelen turiste layık olmalıdır.”dedi.




Başkan Hasan Şeker, “Yeni Mahallemizde yoğun bir çalışma içindeyiz. Asfalt çalışmaları ve kaldırım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Biz işlerimizi her zaman kalıcı olarak çözüyoruz. Bugün Kemer’de yaptığımız tüm hizmetler ortada. Kemer’i Kemerlilerin desteği ile belli bir yere getirmek istedik ve istediğimiz yere de getirdiğimize inanıyorum. Yeni Mahallemiz artık asfalt derdinden kurtuldu. Sadece Migros’un arasında kalan bir yolda asfalt yapılamadı. Orada da alt yapı olmadığı için sıkıntı var. Tabii bunun yanında birde bu işlerin bütçesi var, maliyeti var.  Bu seçim asfaltı olmadığı için çok ciddi paralar veriyoruz bu işleri yapmak için. Bütçe imkânlarımız doğrultusunda yeni çalışmalar için imkânlar yaratıyoruz.  İmkânlarımız yaratıldıkça, vatandaşlarımız böyle kaliteli asfaltlara kavuşacaktır.  Ve bununla beraber, burada asfalt diye bir dert kalmayacak. Bunu daha önce Kiriş’te başardık. Şimdi yeni mahallede başarıyoruz. İnşallah Aslanbucak Mahallemizde de  başaracağız. Tabii ki Aslanbucak’taki vatandaşlarımız bekliyor. Ama bu konuda Aslanbucak’ta ciddi bir altyapı sıkıntımız var. Ancak GATAB tarafından Aslanbucak Mahallemize bir tek kazma vurulmuş değil. Maalesef vatandaşında bu konuda beklemeye tahammülü yok. Aslanbucak yazın tozdan, kışın çamurdan kurtulmuyor. Aslanbucak’ta bir takım çalışmalarımız var ama bu mahallemiz için yeterli değil. İnşallah Aslanbucak’ta ciddi bir atak yapacağız. Orada da vatandaşımızı rahata kavuşturacağız.”dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.