• BIST 10895.25
  • Altın 2506.967
  • Dolar 32.1861
  • Euro 34.95
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 21 °C

Kayıtur’un “Bir Dost sonuçlandı

Kayıtur’un “Bir Dost sonuçlandı
Kayıtur’un önderliğinde başlayan ve Kayıgroup bünyesinde yürütülen “Bir Dost Eli” sosyal sorumluluk projesi sonuçlandı

ANTALYA- Kayıtur"un önderliğinde başlayan ve Kayıgroup bünyesinde yürütülen “Bir Dost Eli” sosyal sorumluluk projesi sonuçlandı. Proje kapsamında çalışanlar tarafından biriktirilen yeniden kullanılabilen kıyafetler Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Proje yöneticileri Kayıtur Genel Müdürü Hamit Kuk ve Kayıtur Kalite Müdürü Berrin Evren çalışmaları şu şekilde özetlediler: “Çevremizde sürdürülebilir hayat standartları altında yaşayan, çoğu zaman temel ihtiyaçlarını karşılamakta dahi zorluk çeken insanlara Kayıgroup çalışanları olarak sahip olduğumuz bireysel sosyal sorumluluk bilincimizi ve toplumumuzun özünde var olan dayanışma duygusu ile birleştirerek kitlesel bir harekete dönüştürüp çevremizdeki ihtiyaç sahibi insanları bir nebze de olsa gülümsetebilmeyi amaçladık. Sosyal sorumluluğa odaklanmayı bir kurum kültürü olarak benimseyen ve kuruluşundan bugüne birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Kayıgroup tüm çalışanları ile “Bir Dost Eli” uzatmaya devam edecektir”.

Turizm sektörüne 1988 yılında adım atan KAYITUR, bugün çeşitli ülkelerden ülkemize gelen milyonlarca misafirine deneyimi, kaliteli servisi en uygun fiyatlarla bir araya getirerek sunan; dünyanın önde gelen tur operatörlerine incoming hizmeti veren, Türkiye"nin lider "A Grubu Seyahat Acentası" konumundadır. Kalifiye personeli ve 200" ün üzerinde modern araç filosu ile sektörün en geniş ve tecrübeli kadrosuna sahip Kayıtur, istikrarlı büyüyen ve standart kalitesini 2006 yılında ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesi ile tescil ettirmiştir.
Kayıtur un belirlediği değerler arasında müşteri odaklı, yenilikçi, yaratıcı, takım çalışmasına inanan, çalışanlarını sürekli geliştiren, dinamik, çevre ve topluma duyarlı ve saygı bilinci içerisinde çalışmaktır. Kayıtur un sosyal sorumluluk anlayışı da bu amaçlar doğrultusundadır.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.