• BIST 10911.46
  • Altın 2507.913
  • Dolar 32.1858
  • Euro 34.9847
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • Antalya 31 °C

Kayıtur, ISO 10002:2004 aldı

Kayıtur, ISO 10002:2004 aldı
Müşteri odaklı hizmet anlayışı ile Kayıtur ISO 10002:2004 Müşteri Memnuniyeti-Müşteri Şikâyetlerinin Yönetimi- belgesini almaya hak kazandı.

ANTALYA- Kayıtur ISO 10002:2004 Müşteri Memnuniyeti-Müşteri Şikâyetlerinin Yönetimi- belgesini almaya hak kazandı.
Müşteri odaklı hizmet anlayışı ile misafir memnuniyetini, farkındalık oluşturarak en üst düzeyde tutmayı kalite politikası olarak benimseyen Kayıtur; müşterilerinin, personelinin ve tüm iş ortaklarının görüş ve düşüncelerine önem vererek bu görüş ve önerileri değerlendirmekte, kendisi için fırsata dönüştürmekte ve sürekli gelişme amacıyla kullanarak ilerlemektedir. 1–3 Eylül 2010 tarihleri arasında TÜV Rheinland firması tarafından yapılan ISO 10002:2004 belgelendirme denetimi ile sisteminde herhangi bir uygunsuzluk tespit edilmeden sıfır hata ile başarıyla ve standardın isteklerinin de üzerine çıkan birçok olumlu uygulama bulunarak belge almaya hak kazanan KAYITUR; bu denetimde Merkez ofis ile birlikte tüm Bölge ofislerinde (Kemer, Side ve Alanya) de aynı başarıyı göstererek turizm sektöründe bir ilke imza attı.
Kayıtur Genel Müdürü Hamit KUK, “22 yıldır milyonlarca yolcuya hizmet veren şirketimiz, kalite anlayışını her geçen gün üzerine koyarak geliştirmiş ve bu kaliteli hizmet anlayışını müşterilerimize hissettirmeyi ilke edinmiştir. Bir kuruluşun mevcut müşterisini elinde tutması, yeni müşteri edinmesinden en az dört kat daha masraflıdır. İyi bir Şikâyet Yönetimi Sistemi, başarılı işletmeler için müşterilerin gereksinimlerini doğru algılamak ve yönetmek ayrıca markalarını korumak açısından önemli gerekliliklerden biridir. Bu doğrultuda uzun çalışmalar sonucunda almaya hak kazandığımız bu belge Kayıtur" un marka değerini ve kurumsal yapısını bir kez daha ortaya koymuştur.” dedi.
Kayıtur Kalite Müdürü Berrin Evren ise şunları ekledi: “Etkin bir Şikayet Yönetimi Sistemi; müşteri şikayetlerinin alınması, kaydedilmesi, değerlendirilmesi, sorumlulara aktarılması, sorumlular tarafından gerekenlerin yapılması, tüm yapılanların kayıtlarının düzenli bir şekilde tutulması ve tüm bu sistemin etkinliğinin ve sürekliliğinin sağlanması gibi detaylı bir sürecinin oluşturulması ve uygulanmasını gerektirmektedir. Kayıtur olarak bu çalışmalarımıza büyük önem veriyoruz. Tüm çalışanlarımız da sistemin önemi konusunda oldukça bilinçlidir. Bu şekilde şirketimizi hep daha iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyoruz.”

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.