• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Kayapehlivan Dedeman'da

Kayapehlivan Dedeman'da
Dedeman Holding'in büyüme vizyonuna paralel olarak Dedeman Turizm Yatırımları A.Ş. Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine Bülent Kayapehlivan atandı.

İSTANBUL-

Dedeman Holding, Madencilik ve Turizm sektörlerindeki büyüme vizyonuna paralel olarak mevcut şirketlerinde gerekli yapısal düzenlemeleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Bülent Kayapehlivan, "Dedeman Turizm Yatırımları A.Ş. Satış ve Pazarlama Direktörü" olarak atandı.

 

Dedeman Holding İnsan Kaynakları Direktörlüğü’nün koordinasyonunda sürdürülen kurumsallaşma ve profesyonelleşme çalışmaları, konusunda uzman bireylerin iş yaşamında elde etmiş oldukları birikim ve deneyimlere bağlı olarak Dedeman Turizm Yatırımları A.Ş.’yi daha da ileriye götürebilecekleri pozisyonlara atanmasıyla devam ediyor.

 

Bülent Kayapehlivan: Dedeman Turizm Yatırımları A.Ş. Satış ve Pazarlama Direktörü

Dedeman Turizm Yatırımları A.Ş. bünyesinde kararlaştırılan önemli organizasyonel değişikliklerden en yenisi Bülent Kayapehlivan’ın Satış ve Pazarlama Direktörü olarak atanması oldu.

 

24 Aralık 2007 tarihi itibariyle Satış ve Pazarlama Direktörü olarak göreve başlayan Kayapehlivan, Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olduktan sonra, profesyonel iş hayatına 1984 yılında Sheraton İstanbul’da başladı. Kayapehlivan, sırasıyla İstanbul Hilton, Sheraton Antalya, Radisson SAS Airport Hotel İstanbul, Arabella Sheraton Almanya’da üst düzey satış pozisyonlarında bulundu. 2001 yılında Hilton Uluslararası Satış Ofisi’nde Ortadoğu Satış Müdürü olarak çalışan Kayapehlivan, yine İngiltere’de Hilton Merkez Ofisi’nde Batı Londra Satış Direktörü olarak görevine devam etti.

 

2003 - 2007 yılları arasında Hilton Londra Kensington ve Hilton Londra Olympia’da Satış Direktörlüğü ve Bölge Satış Direktörlüğü görevlerini üstlenen Kayapehlivan son olarak Mövenpick Otelleri Türkiye Bölgesel Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev aldı. 41 yaşında, evli ve 2 çocuk babası olan Bülent Kayapehlivan, çok iyi derecede İngilizce, Almanca, Fransızca ve Rusça biliyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.