• BIST 12433.5
  • Altın 6495.18
  • Dolar 44.3489
  • Euro 51.3612
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 5 °C
  • Antalya 11 °C

Katar’dan İstanbul’da turizm ofisi

Katar’dan İstanbul’da turizm ofisi
QTA'nın Türkiye ile Katar arasında turizm alanındaki iş birliğinin desteklenmesi amacıyla ağustos ayından itibaren İstanbul'da temsilcilik ofisi açacağı belirtildi

DOHA- Katar Turizm Kurumu'nun (QTA) ağustos ayından itibaren İstanbul'da temsilcilik ofisi açacağı bildirildi. Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen "2016 yılı üçüncü çeyreği pazarlama zirvesi" toplantısı sırasında yapılan açıklamada, QTA'nın Türkiye ile Katar arasında turizm alanındaki iş birliğinin desteklenmesi amacıyla ağustos ayından itibaren İstanbul'da temsilcilik ofisi açacağı belirtildi.

İstanbul'da açılacak ofisin, Katar'ın evrensel bir turizm merkezi olarak tanıtımı için bu ülkedeki önde gelen turizm ve medya kuruluşları ile daha kolay iletişime geçilebilmesine katkı sağlayacağına işaret edilen açıklamada, iki ülke arasında turizm alanındaki iş birliğine dikkat çekildi.
QTA Pazarlama ve Tanıtım Başkanı Raşid el-Kuraysi de QTA'nın yurt dışında turizm tanıtım kampanyalarını genişleteceğini ve Katar'da da önemli festivaller düzenleyeceğini söyledi. Kuraysi, ülkeye daha çok turist çekmek amacıyla ağustos ayında yapılacak Katar Yaz Festivali'nin planlamasının tamamlandığını da kaydetti.

Reuter
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.