• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Kartalkaya 'canlı yayın’da

Kartalkaya 'canlı yayın’da
Kartalkaya , Grand Kartal Otel’e kurulan kamera sistemi aracılığıyla www.grandkartal.com adresinden artık tüm dünyada canlı olarak takip edilebilecek.

BOLU- Türkiye’nin kayak ve snowboard bölgelerinden Kartalkaya , Grand Kartal Otel’e kurulan kamera sistemi aracılığıyla www.grandkartal.com  adresinden artık tüm dünyada canlı olarak takip edilebilecek.

Grand Kartal Otel Genel Müdürü Halit Ergül, Kartalkaya Kayak Merkezi'ne gelmeyi düşünen misafirlerimizin, bazen Kartalkaya’da kar, hava ve pistlerimizin durumunu merak ettiğini belirterek, kurulan bu sistem sayesinde artık İstanbul , Ankara, Türkiye ve Dünyanın herhangi bir yerindeki insanın Kartalkayaya gelirken pistlerin durumunu ve yoğunluğu rahatlıkla izleyebileceğini söyledi. Ergül, Kartalkaya Kayak Merkezi'nde Grand Kartal Otel tarafından kurulan kamera sistemiyle görüntülere dünyanın her yerinden erişebilme imkanı bulunabileceğini vurgulayarak, "Grand Kartal IT’si günümüz teknolojisinin bize verdiği tüm imkanları misafirlerimizin kullanımına sunmak için büyük çaba sarf ediyor, bu sistem sonrası Kartalkaya’ya olan talebin ciddi bir artış göstereceğini tahmin ediyoruz" dedi.

Projenin devreye alınan ilk safhasında Grand Kartal Otel’in yüksek bant genişliğindeki internet çıkışına yerleştirilen özel donanımlı kamera, Kartalkaya’daki Ana Lift çıkışı, Sandalyeli Lift, Gezi Pisti Sandalyeli Lifti, Siyah Pist, Çanak Pisti ve Otel dönüş yolu pistleri Grand Kartalın web sitesini ziyaret eden internet kullanıcıları tarafından On-Line olarak izlenebiliyor.

Projenin kısa bir süre sonra devreye alınacak olan ikinci safhasında ise, Kartalkaya’daki pist görüntüleri bir GSM operatörünün abonelerinin kullanımına da açılacak. Bu sistem sayesinde GSM abonesi, operatörün sağladığı EDGE bağlantısı üzerinden Kartalkayadaki pist ve hava durumunu cep telefonun ekranından On-Line olarak izleyebilecek hatta pistlerin resimlerini çekerek MMS (Multimedia Mesaj) sayesinde ise başka bir GSM abonesine gönderebilecek.

Hizmet kalitesinin yanı sıra teknolojik gelişmeleri de yakından takip ederek bunu misafirlerinin kullanımına en hızlı bir şekilde sunmaya devam edeceklerini belirten Halit Ergül, bu projenin Grand Kartala duyulan güveni perçinleştirdiğini söyledi.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.