• BIST 9044.53
  • Altın 2296.889
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0593
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 21 °C

Kartaca Turizm, Azerbaycan pazarında büyüyor

Kartaca Turizm, Azerbaycan pazarında büyüyor
Kartaca Turizm Başkanı Fatih Günay, “Geçen yıl hedeflerin çok üzerine çıkıldı. Bu yıl Azerbaycan pazarında büyümeyi sürdüreceğiz”dedi

BAKÜ- Türkiye’nin Bodrum merkezli başarılı turizm acentelerinden Kartaca Turizm yurtdışında büyüme ve yeni pazarlara açılma projeleri doğrultusunda Bodrum-Bakü havayolu hattını kurarken Azerbaycan Baku JW Marriott Absheron Hotel’de 200 acentenin katılımıyla tanıtım yemeği ve b2b görüşmelerinde buluştu.
Kartaca Turizm Başkanı Fatih Günay, “Son iki yıldır Azerbaycan pazarında çok ciddi adımlar atıldı. Geçen yıl hedeflerin çok üzerine çıkıldı. Azerbaycan pazarında büyümeyi sürdüreceğiz”dedi.

kartaca-turizm-baku.jpg
Fatih Günay, 2018 sezonunda Pasha Travel ile işbirliği kurduklarını belirterek, için Bakü-Bodrum charter uçuşlarında koltuk aldıklarını söyledi. Önümüzdeki sezonda tatlı rekabet içerisinde sadece fiyatın değil, kaliteli hizmetin de seçilebileceğini bildiren Fatih Günay “Şimdiye kadar verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Bundan sonraki süreçte de fazlasını layıkıyla yapacağız” dedi.

kartaca-turizm-baku-004.jpg

kartaca-turizm-baku-001.jpg
Kartaca Turizm Başkanı Fatih Günay'a Azerbaycan Kültür ve Turizm Bakanlığı Planlama ve Geliştirme Bölümü Başkanı Mahir Gahramanov ile Millenium Turizm Başkanı Ruslan Guliyev teşekkür plaketi verdi.

Kartaca Turizm’in Bakü tanıtım yemeğine Türkiye’den Xanadu Island, Rixos Grubu, Palmalife ve Cape Bodrum otellerinin temsilcileri de katılarak düzenlenen workshop’ta tesislerin tanıtımını yaptılar.

kartaca-turizm-baku-002.jpgkartaca-turizm-baku-003.jpg
Kartaca Turizm'in yemeğinde Azerbaycan’ın en güçlü seslerinden devlet sanatçısı, besteci ve aynı zamanda piyanist Tünzale Ageyava de en sevilen şarkıları ile geceye renk kattı. O Ses Azerbaycan jüriliği de yapan güzel sanatçının şarkıları Tünzale’nin eşliğinde davetliler gece yarısına kadar coşkulu bir şekilde dans ederek, halaylar çektiler.

Bu haber toplam 19075 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.