• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Karlar üzerinde özgür yaşam

Karlar üzerinde özgür yaşam
Hava ısısı eksi 2 derece iken, karlar üzerinde üzerinizde mayo yalınayak yürüyerek, sıcacık jakuzili havuza girerek bir hafta sonu geçirmek ister misiniz?

Ali Güler-Türkiye Turizm


İSTANBUL-Hava ısısı eksi 2 derece iken, karlar üzerinde üzerinizde mayo yalınayak yürüyerek, sıcacık jakuzili havuza gece-gündüz girerek bir hafta sonu geçirmek ister misiniz?  Hatta kayak kıyafetlerinizi giyerek doya doya kayak yapabilir siniz?


Karların üzerinde yalınayak kartopu oynadık

Kar motosikletleri ile karlar üzerinde rüzgar hızıyla dolaşabilirsiniz. Sonra da şömineni başına geçerek sıcak şarap içip günün yorgunluğunu atabilirsiniz.


Kar motosikletiyle dolaştık

Artık İstanbul’a bir iki saat uzaklıkta bu özgürlükleri istediğiniz gibi yaşayabiliyorsunuz. Çok isterseniz uçağa atlayarak daha uzaklara gidebilirsiniz.
Ama zamanınız yeterli değilse, İstanbul’a bu kadar yakın yerlerden faydalanabilirsiniz.


Hep birlikte kayak yaptık

ULUDAĞ İSTANBUL'A YAKIN BİR CENNET

Kocaeli Kartepe, Bolu Kartalkaya ve Türkiye’nin en eski kayak tesislerine sahip bulunan Uludağ…
İstanbullular her hafta sonu bu tesislerden birine gidiyorlar. Karlar üzerinde olmanın veya şömine başında sohbetlerin doyumsuzluğunu yapıyorlar.
Uludağ’da Kar Tanesi Oteli'nde geçirdiğimiz bir hafta sonu ömür boyu unutamayacağımız güzellikleri yaşamamızı sağladı.


Kar Tanesi Oteli


YEMEKLER HARİÇ TESİS ÇOK GÜZEL
Otelin yapımına her bakımdan özen gösterildiği görülüyor. Tesisin her köşesinde yeni bir şey keşfediyorsunuz. Ancak bir tek kusuru var. O da mutfak… Kahvaltısı ve yemekleri otelin bu güzelliklerini gölgeliyor. Böylesine güzel bir tesiste böylesine zayıf yemek sunulması insanı şaşırtıyor… Sanırız bu kusurunu da düzeltirse Uludağ’ın en iyi tesisleri arasında yerini alabilir.


Gece kar yağarken jakuzili havuza girdik

Kar Tanesi’ni Oteli’ni anlatan broşürlerde yazılanlara göre oteli anlatalım:

 Kartanesi Oteli Uludağ'ın en yeni ve en modern liftlerine sahip bulunuyor. 1.Gelişim Bölgesi'ne 600 metre, Bursa'ya 35 km. uzaklıktadır. 420 metrelik Kartanesi, 400 metrelik MNG Koçkan, 450 metrelik Kırkgözler, birinci bölge ile bağlantıyı da sağlayan 525 metrelik Mandra, 1.050 metrelik Beden Terbiyesi, 498 metrelik Palmiye ve 1.898 metrelik Maden telesiyejinden yararlanıyor.

 


Kar motosikleti konvoyu


Kartanesi Oteli  23.550 m2'lik bir alana kurulu.  185 odası, ana restoran, bistro ve çeşitli barları ile herşey dahil hizmet sunuyor.

 

Otelde kapalı havuz, masaj, sauna, disko, fitness center, oyun odası, güzellik merkezi, çeşitli şömine köşeleri yer alıyor. 100 kişilik toplantı salonu, 150 kişilik çok amaçlı salon, TV odası,kuaför salonu, bilardo/oyun salonu, cocuk odasi, squash, çamaşır servisi,kayak odası,farklı ihtiyaçlarınız için dükkanlar ve kapalı otopark bulunuyor.

 


Dağ evinde sıcak şarap içtik


ODALAR GÜZEL DÖŞELİ

Otelin odaları gösterilen özene uygun sade bir dekorasyona sahip bulunuyor. Standart Odalar: Zemini halı kaplı odalarda WC, küvet, saç kurutma makinası, direkt hat telefon, digiturk ve radyo yayınlı TV, özel nemlendirme sistemi, oturma grubu, kasa yer alıyor. Bir oturma grubunun yer aldığı standart 2 kişilik odalarda en fazla 2 yetişkin 3 çocuk, 3 yetişkin 2 çocuk veya  4 yetişkin konaklayabiliyor.

 

Junior Suit-Aile Odaları: Otelin Junior Suit odaların ise, yaklaşık 32m2 odalarda en fazla  4 yetişkin ve 2 çocuğun konaklayabileceği  gibi yapıldığı görülüyor.  Bir oturma grubu ve bir banyo bulunuyor.  Halı zemin, WC, küvet, saç kurutma makinesi, direkt hat telefon, digiturk ve radyo yayınlı TV, özel nemlendirme sistemi mevcut.

 

Suit: En fazla 4 yetişkin ve 2 çocuğun konaklayabileceği yaklaşık 47m2 büyüklüğündeki Suit odalar, bir oturma odası, bir yatak odası olmak üzere 2 oda ve bir banyodan oluşiyor.  Suit odalarda da zemin halı, WC, küvet, saç kurutma makinesi, direkt hat telefon, digiturk ve radyo yayınlı TV, özel nemlendirme sistemi mevcut.

 

Kar Tanesi Oteli’nin odalarındaki mini bar servisi, laundry servisi, İnternet bağlantısı ve babysitter servisi ücrete tabi bulunuyor.

 


Sıcak jakuzili havuz keyfi. Ali Güler ve Beyazıt Özgan


EĞLENCE VE SPOR

Sauna, fitness center, açık hava jakuzi, sinema, yeni başlayanlara veya profesyonellere kayak dersi, kayak, kayak ayakkabısı, baton, baby lift olarak sunulmaktadır. Masaj, wellness, yoga, pilates, snowboard, kar motoru kiralama, grup veya münferit özel kayak ve snowboard dersleri ücretli olarak misafirlere sunulmaktadır.

 

KAYAK, SNOWBOARD VE MALZEME MERKEZİ

Kartenase Ski ve Snowboard Okulunda; kayak, snowboard ve kış sporları ile ilgili tüm malzemeler bulunuyor. Uludağ'ın en büyük ve en modern kiralama merkezi olan. Kartanesi Ski ve Snowboard Okulu rezervasyon merkezinde lojistik destek veren deneyimli personel ile hizmet ediyor.

 

KAYAK OKULU

Kartanesi  Ski ve Snowboard Okulu önemli organizasyonlar düzenleniyor. Burada , 11 kişiye varan kayak ve snowboard öğretmenleri takımını bünyesinde bulunuyor.  Organizasyonlar, otel içinde bulunan iki rezervasyon bürosundan personelce telsiz sistemi ile koordine edilerek otel misafirlerinin kayak ve snowboard ders ihtiyaçları karşılanıyor.


Havuz keyfi

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.