• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Kalyon Otel yenilendi

Kalyon Otel yenilendi
İstanbul’a gelen yerli ve yabancı turistlerin en gözde mekanlarından biri Kalyon Hotel misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için tepeden tırnağa yenilendi.

İSTANBUL- Kurulduğu günden bu yana İstanbul’a gelen yerli ve yabancı turistlerin en gözde mekanlarından biri Kalyon Hotel misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için tepeden tırnağa yenilendi. 1967 yılında Türkiye’nin bir otel zincirine bağlı olmayan ilk dört yıldızlı oteli olarak hizmete giren Kalyon Hotel, 9 aylık bir çalışma sonucu yenilenirken otelin odaları ve ortak mekanları, rahatlığı ve sadeliği ön planda tutan bir anlayışla yeniden dekore edilerek baştan aşağı yenilendi. 

 



Kalyon Hotel’de Superior, Executive, Junior Suit ve Suit Odalarda konaklayan işadamlarının yoğun iş temposunu hafifletmek amacıyla “Business Hizmet Paketi” sunulan hizmetlerden sadece bir tanesi. Paketin içeriğinde yazıcı, fotokopi, fax, kuru temizleme, araç kiralama gibi standart hizmetlere ek olarak bilet hizmetleri ve sekreterlik hizmeti de sunulmakta. Gerçek anlamda tüm otelde hızlı internet erişimi sağlayan ilk otellerden bir olan Kayon Hotel’in konukları, bu hizmetten ücretsiz yararlanabiliyorlar.    

 



Yenilenen otelin sunduğu hizmet paketlerinden bir tanesi de toplantı paketleri. Toplam 430 m2’lik toplantı alanında, 65, 100 veya 276 m2’lik bölümlerden birinde, 10 kişiden 300 kişiye ses sisteminden otoparka tüm detayları Kalyon Hotel çözerken katılımcılar tamamen işlerine odaklanabiliyor.

 

Tamamen yenilenen otelde değişmeyen tek şey, Kalyon Hotel’in mutfağının herkesçe bilinen lezzetleri. Sadece mevsiminde pişen zeytinyağlı çağla, ayvalı kereviz, süt kuzu pirzola gibi Osmanlı mutfağının kaybolmuş tatlarının yanı sıra, uluslararası menülerle konuklara bir mutfak sanatı deneyimi sunuyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.